0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tak samo chore jak domykanie szyb... Trzeba zanabyć w Chinach jakiś interfejs i ogarniać te tematy samemu.
Cytat: Kiełek w 08 Marca 2020, 20:33:04Tak samo chore jak domykanie szyb... Trzeba zanabyć w Chinach jakiś interfejs i ogarniać te tematy samemu.Kup sobie Cariste na allegroWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: klaudiusz w 08 Marca 2020, 21:39:12Cytat: Kiełek w 08 Marca 2020, 20:33:04Tak samo chore jak domykanie szyb... Trzeba zanabyć w Chinach jakiś interfejs i ogarniać te tematy samemu.Kup sobie Cariste na allegroWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przy pomocy tego interfejsu będę w stanie włączyć domykanie szyb w Rav4 z 2019 roku? Mam wersje ze skyview i byłem przekonany, że domykanie szyb mam. A tu po odbiorze niespodzianka, że niestety nie działa.
Pobrałem rozszerzony User Manual i nie wierzę w to co czytam. Działanie wycieraczki tylnej szyby powiązane z cofaniem to: "Ustawienia, które mogą zostać zmienione przez autoryzowaną stację obsługi Toyoty lub inny specjalistyczny warsztat".
Jak pobrałes user manual? Ze strony toyoty.pl?
Domykanie to chyba standard, tylko musi zostać aktywowane. Wyczytawszy to wcześniej, przy odbiorze poprosiłem o aktywację. 10min i po zawodach.