0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
To niebieskie za dużo. Coś się urwało Sam rozpracowałem kolory, jak mam na kompie, to dam znać wieczorem, ewentualnie jutro...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Cytat: Szwzbig w 11 Marca 2020, 16:16:26Witam,Chciałbym zamontować przycisk pilota bramy w miejscu zaślepki w desce rozdzielczej mojej nowej Corolli (jest tam kilka przycisków np. światła automatyczne). Niestety nie wiem jak wyjąć te zaślepki wolnych gniazd aby nie zniszczyć tych plastyków. Niestety w ASO nie umieli mi podpowiedzieć, tak od ręki - wie to podobno tylko jakiś elektryk w tym ASO. Mże ktoś na tym forum wie jak to zrobić. Byłbym bardzo wdzięczny za podpowiedź.ZbigiMusisz rozebrac ten panel. Przyciski wyciagasz od srodka. Sa na zatrzaskach. To wyglada tylko jak zaslepka ale jest tak zrobiona jak przycisk. Tak to wyglada u mnie w Camry:Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam,Chciałbym zamontować przycisk pilota bramy w miejscu zaślepki w desce rozdzielczej mojej nowej Corolli (jest tam kilka przycisków np. światła automatyczne). Niestety nie wiem jak wyjąć te zaślepki wolnych gniazd aby nie zniszczyć tych plastyków. Niestety w ASO nie umieli mi podpowiedzieć, tak od ręki - wie to podobno tylko jakiś elektryk w tym ASO. Mże ktoś na tym forum wie jak to zrobić. Byłbym bardzo wdzięczny za podpowiedź.Zbigi
Cytat: klaudiusz w 11 Marca 2020, 21:03:22Cytat: Szwzbig w 11 Marca 2020, 16:16:26Witam,Chciałbym zamontować przycisk pilota bramy w miejscu zaślepki w desce rozdzielczej mojej nowej Corolli (jest tam kilka przycisków np. światła automatyczne). Niestety nie wiem jak wyjąć te zaślepki wolnych gniazd aby nie zniszczyć tych plastyków. Niestety w ASO nie umieli mi podpowiedzieć, tak od ręki - wie to podobno tylko jakiś elektryk w tym ASO. Mże ktoś na tym forum wie jak to zrobić. Byłbym bardzo wdzięczny za podpowiedź.ZbigiMusisz rozebrac ten panel. Przyciski wyciagasz od srodka. Sa na zatrzaskach. To wyglada tylko jak zaslepka ale jest tak zrobiona jak przycisk. Tak to wyglada u mnie w Camry:Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJak zdjąłeś ten panel? Podważałeś od prawej strony?