Nie twierdzę, że nikt nie używa HUD w znaczeniu Head Unit Display ale ja osobiście nigdzie nie widziałem w internecie takiego użycia.
Jak widać wprowadza błąd.
dokładnie - wprowadzanie w błąd; przyjmując HUD jako head unit display to byśmy się odnosili jedynie do ekranu samochodowego head unit (akurat to jest używane) i użycie zwrotu "firmware ekranu" to już jakaś tragedia a nie próba jasnego komunikowania się z innymi użytkownikami
gdzie jeden utwór to prawie 4...6 gb radio w mojej toyce nazwał najgorszym chińskim badziewiem a JBL w niego to trochę lepsze g... ale dalej g..
Jak z tego widać z melomanami się nie dyskutuje każdy ma to co lubi i na co go stać.
a masz tego JBLa? bo ja mam i wiem, że 99% opinii na tym forum o JBL jest guzik wartych - sprzęt gra super i nawet przy 60 gra czysto; można się zastanawiać czy toyota nie chce za dużo (bo zapewne można taniej wstawić podobny sprzęt, ale taki urok fabrycznych rzeczy - nawigacja w toycie 3k a w sklepie podobną kupujemy za 500 zł), ale opinie, że to g to jakiś żart
może pochwal się jakiego sprzętu grającego używasz, żebyśmy mieli jakiś punkt odniesienia? bo o ile nie jesteś osobą, która musi mieć np kable tara labs, bo inaczej nie idzie słuchać muzyki to spoko - zapewne ten JBL będzie dla Ciebie g, ale jeśli nie masz takiego sprzętu, a tym bardziej JBLa w RAV4, to proponowałbym więcej powściągliwości w opiniach