Ma Pan jakiś filmik jak pierdzi ta końcówka?
Niestety filmu brak . A na tym forum coś wstawiać ,to przechlapane . Najpierw gdzieś ,potem tu i za 1mc już tego nie widać ,bzdura choć fotki wstawiam bo co zrobić .
Jest sposób, najlepszy i tani
A może lepiej w rurę wsadzić ziemniaka z mniejszym wylotem ,lub banana 8-0
Co o tak myśli Pan?
Kolego nie Panuj na forum bo źle się z tym czuje . Ta podwójna końcówka będzie dalej wystawać i nie jest zagięta , jak wybierzesz tak będzie .
Mój dyfuzor nie ma w środku siatki ,jest po prostu nakładką na rurę . Jedynie końcem nie zgrywa się z rurą , tylko wystaje trochę dalej . Na czym polega jego granie to nie wiem , po zakupie auta myślałem że tłumik gdzieś jest dziurawy .
Niby jaki wpływ na dźwięk wydechu ma sama końcówka? Aby poprawić dźwięk należałoby zmienić wydech końcowy na sportowy i ewentualnie wyciąć środkowy + sportowy katalizator.
No tak z bajerem aby było to masz racje , ale kolega nie chce raczej takich inwestycji . Końcówki mają być ładne ,ale też coś zmieniają w dźwięku na pewno . Popatrz na moją ,przelotowa puszka ,nie zamknięta z tyłu ,trzyma się na 3 mostkach i gra ( raz buczy a innym razem popierduje ) . W aucie bardzo nie słychać ,ale jak raz po sprowadzeniu byłem z boku i kazałem depnąć to było słychać . Dobre cywilne końcówki to takie ,które nie zakłócają spokoju w środku ,a jednocześnie są słyszalne dla innych na zewnątrz . Nie mówię tu o ekstremalnych rozwiązaniach .