Proszę czytać ze zrozumieniem

.
Napisze jeszcze raz dla zaślepionych , którym własne ego zasłoniło oczy,oraz wcześniejsze relacje z innych wątków

.
Ja płukanek nie stosowałem

, ale niebawem zastosuje

,dlatego się tym interesuje

. Nie uznaję się za znawcę tematów jak nieliczni tu ,to fakt . Co będzie dalej ,wszystko czas pokarze ,czy będę stosował nagminnie czy z rezerwą . Po zastosowaniu się okaże , stosować mam szybką i wolną .
Pisałem tu bo pojawił się taki wątek , normalnie bym tu o tym nie napisał ,bo nie warto ,tym bardziej w kontrolowanym i zhejtowanym wątku o oleju .Sorry jeśli komuś odebrałem pole do popisu

.
Wiedzę o tym wolę zdobywać tam gdzie wszyscy stosują ,a nie od nielicznych tu ,bez potwierdzenia wiedzy .
Czyli o Aurisie wiedza tu ,a o olejach i płukankach tam . Tam mity zwyczajowe już dawno obalone i potwierdzone dosadnie .
Wiedza sama się potwierdza po czytaniu co post kogoś kto stosował ,a nie samozwańczych specjalistów co 10 post .
Negując mój wpis z odnośnikiem tam , następuje negowanie wiedzy z tam tond ,pal licho zaczepki .
Jeśli ktoś uważa ,że wie więcej niż tam , to napisałem proszę doradzać tu , nikt tego nie zabrania

.
Ocenimy i porównamy wiedzę tu a tam

.
Jak na razie , to same jakieś podsumowania z innych wątków .
Każdy ma wybór źródła informacji , nikt nikomu nie zabroni wyboru .
Proszę dalej pisać same porady i nie zaśmiecać . Ewentualnie swoje spostrzeżenia po przeczytaniu wiedzy tam .
To ostatnia polemika z mojej strony ,wyjaśniłem wszystko dosadnie

.