0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tak wystarczy. Przedalarm cichnie natychmiast.
Cytat: Amper w 14 Maja 2020, 13:18:38Ja nie zmieniałem. Amper mógłbyś się przy okazji programowania pilota w ASO zapytać czy jest opcja włączenia ryglowania drzwi od środka? Funkcja wg instrukcji nazywa się 'Całkowita blokada zamków' i samochód w nią wyposażony powinien mieć naklejki informacyjne na szybach przednich drzwi. Sprawdzałem u siebie i mogę otworzyć od środka po zablokowaniu (ale testowałem z otwarta szybą ;-) ).Dodam, że blokada powinna się włączyć po dwukrotnym kliknięciu przycisku zamykania na pilocie.
Nie rozumiem po co wchodzić tutaj i dawać instrukcję kradzieży złodziejem? Nawet jak czegos nie kumali to juz kumaja. Apropo wezcie.sobie ukryjcie wyciszony tel. Doladujcie za 30 zl i dostep do ladowarki. Zlodziej nieswiadomy bedzie mial nie spodzianke o ile szybko zadzialacie i nierozbierze do tej pory. Miejsce sie liczy
100zl z punktów za pasy zaplacilem tylnie tez na taxi jeżdżę. Mozna i samemu wylaczyc dr hubrid i wtyczka do obd. Wiedza jak.kase w serwisach zdzierac
Za wylaczenie pasow tyle zaplacilem...Zle zrozumiałeś mialem punkty za kupienie auta i gotowko nie placilem:)
Cytat: D3F w 14 Maja 2020, 18:45:56Cytat: Amper w 14 Maja 2020, 13:18:38Ja nie zmieniałem. Amper mógłbyś się przy okazji programowania pilota w ASO zapytać czy jest opcja włączenia ryglowania drzwi od środka? Funkcja wg instrukcji nazywa się 'Całkowita blokada zamków' i samochód w nią wyposażony powinien mieć naklejki informacyjne na szybach przednich drzwi. Sprawdzałem u siebie i mogę otworzyć od środka po zablokowaniu (ale testowałem z otwarta szybą ;-) ).Dodam, że blokada powinna się włączyć po dwukrotnym kliknięciu przycisku zamykania na pilocie.Serwis twierdzi że nieda się ryglować od srodka. Mam już kartę proxy zawsze to dodatkowe zabezpieczenie. Aha wyłączyłem dźwięki nie zapiętych pasów z tyłu. Nie chcieli tego za bardzo robić ale argument że to taxi podziałał. Uwaga ta usługa kosztuje 400 zł. Mi zrobili za darmo.
A to nie dało się po prostu zapiąć pasów i na nich siadać, jak już ktoś upiera się, żeby nie zapinać?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka