Przy okazji zapytam - co to za przycisk obok Disp? Tempomat? Przecież do tempomatu jest manetka. Zastanawia mnie to bo u mnie tego przycisku brak
Widać i manetkę też , a ten przycisk to samoustawialne ograniczenie prędkości . Czyli ustawiasz np. 90 km/h i auto nie pozwoli szybciej jechać mimo duszenia gazu .
Jezdzil ktos kto ma duzo obraczek, pierscionkow na prawym reku.
Piszesz tak bo widziałeś podobnie wytartą ?
W informacjach się rozpędziłem ,bo latek właścicieli nie widać . Ale pierwszy przez 4L i 1MC ( 31tyś.km ) to jakiś Herman ,więc raczej leciwy ,domek na wsi albo głębokich przedmieściach a w około pola i szklarnie . Z satelity widać chyba mego Aurisa 8-) . W tym przypadku raczej pierściony odpadają .

Informacja ,foto jest z ogólnie dostępnego satelity . Jeśli narusza jakieś forumowe przepisy ,to proszę wykasować .
Drugi właściciel przez 1Rok i 7MC ( 19tyś.km ) to kobitka ,bloki na dosłownym przedmieściu ,a w około blokowiska ,która w trakcie posiadania auta zaobrączkowała się , zmieniła nazwisko i sprzedawała swoje mieszkanie w bloku . Możliwe by w 1Rok i 7MC przy przebiegu 19tyś i jak przypuszczam miejskiej jeździe ,tak wytrzeć kierownicę ?
No i to by się kłóciło z tym ,że raczej prawa łapka jest wolna od kręcenia kierą ,to ponadprzeciętny standard . Chyba że kobitka była śmaja/leworęczna , ale to raczej nie miało by znaczenia .
Jak myślicie w ASO będą wiedzieć ,jaki to kolor lub nazwa skóry na kierownicy ?
Pracuje nad ustaleniem koloru z Polskim producentem zestawów , pytają czy kolor jest czarny standardowy, czy wpada w inne odcienie szarości, granatów? Mi się wydaje ,że nie jest to strikte czarny ,raczej ten kolor wpada w jakiś granat w szarość raczej nie .
Kolego zikr6 odpowiesz , czemu krem a nie zestaw ?