Już wyjaśniam , to jest wątek raczej dla tych co bardziej szukają niż kupują gotowiznę z ASO . Ty nie rozumiesz , bo robisz wedle siebie tak jak zwykle ,dlatego nie rozumiesz innych . Ja zawsze weryfikuje nie tylko kupuje , Ty raczej tylko kupujesz .Dlatego nie rozumiem co chcesz takimi stwierdzeniami osiągnąć . Umniejszasz tym co szukają i weryfikują , tylko co za tym idzie . Czyli większość bagatelizuje sposoby mniejszości

. Jaki w tym sens i jak to nazwiesz .
Oczywiście możesz mieć swoje zdanie ,ale tak jak Ty robi większość , to czy opisywanie tego jest jakoś oryginalne . Wszyscy wiedzą ,że większość rano leci po chlebek , my tu piszemy gdzie jest lepszy .
Jeśli nie interesuje mnie dana gazeta lub książka ,stacja TV to jej nie czytam i nie oglądam . Dlatego nie rozumiem co chcesz wnieść do tematu

. Ty robisz najprościej i się nad tym nie zastanawiasz ,po najmniejszej linii oporu, czyli tak jak 98% mas , to co to za porada ( A nie piernicz i kup se w ASO ) . Taką metodę znają wszyscy , czy to ma być ta rewelacja

. Czy gdyby kolega Barrek chciał kupić pierwsze lepsze i to za byle rogiem , to pisał by wątek . Na 100% raczej nie , pomyśl . Gdyby wierzył w te z ASO ,to też by nie pisał tu raczej .
Ja już spotkałem się z podobnymi komenti , tylko zawsze się zastanawiałem , jak ktoś nie myśli , kupuje to po co potem się męczy by o tym pisać . Czy nie szkoda sił i czasu , skoro wszystko wcześniej takie łatwe i szybkie było . Lata propagandy i zamykania własnej wytwórczości + za szerokie otwarcie na EU , której w to graj zrobiły swoje . Dlatego i młotkiem wybić się tego nie da czasem

.
Kwestia odpowiedniej konfiguracji wszystkiego i temat zamknięty się robi dla wszystkich chętnych

.No tak nie przesadzajmy ,że dla felg ukradną samochód ,są ubezpieczenia jeszcze . No to popatrz jak byś widział podejście tutaj . Nic nie wystaje ,a miejsca pomiędzy jest tyle co komar . Aby kapsel zdjąć , to muszę się pomęczyć .

No tak teraz chcesz dowalić firmie . Po pierwsze widziałeś stronę i wnioskujesz z tego ,że to co kiedyś miałeś to było od nich . Bez dowodu zapłaty tak bujać może każdy , tym bardziej po nastu latach . Produkty tej firmy nie leżą za każdym rogiem , przypomnij sobie dobrze co to było i gdzie kupiłeś . W zalewie wydarzeń ,fakty są najważniejsze .
Musiał byś opisać jak i czym próbowałeś odkręcać koło w poldku ,a już zupełnie nie rozumiem jak ma się jakość i materiały do odkręcania . Jak będzie lepsza jakość i materiały to łatwiej się odkręci

.
Przyczyna nie możności odkręcenia może być wielowątkowa , oparta na niedbalstwie ,złym obchodzeniu i bagatelizowaniu porad producenta w manualu . Nawet tytanowe można zniszczyć jak się ktoś uprze

.