Nie znam się, to się wypowiem

Przede wszystkim chciałbym zobaczyć choć jedno auto, które zostało tym zrobione oraz produkt sam w sobie w działaniu. Dodatkowo chciałbym zobaczyć wykres z hamowni przed/po modyfikacji jak również chociażby filmik z procesu hamowania takiego auta. Fakt, że tu jest jedna ośka, a nie dwie (jak np. w RXie) nieco ułatwia sprawę różnych modów, ale i tak nie bardzo widzę oszukanie systemu, który przy zwykłej diagnostyce potrafi przyprawić o zawał ilością monitorowanych parametrów silnika (ot, choćby moment obrotowy zakładany i rzeczywisty równolegle dla silnika spalinowego, elektrycznego i zespołu w/w jak całość). W skrócie: myślę, że przy obecnym stanie techniki i ilości kumatych ludzi w branży jest to wykonalne ale na pewno nie za kilka(naście) tysięcy.
Myślę, że najłatwiej jest zadzwonić do tej firmy i zadać kilka rzeczowych pytań, żeby się okazało na czym stoimy.
Nie chcę zniechęcać, ale strona tej firmy trochę mi wygląda jak strony cudownych preparatów na łysienie, uzdrowicieli, ceramizerów i leku na "się nie starzenie". Być może się mylę... i chciałbym, żeby tak było