Autor Wątek: Rav4 V System multimedialny  (Przeczytany 231978 razy)

Offline gilal

• Toyot Chodzacy
Odp: Rav4 V System multimedialny
« Odpowiedź #210 dnia: 25 Stycznia 2021, 13:51:53 »
Dziękuję za odpowiedź. Sprzedawca zapewniał, że wszystko pasuje. Czas i realia wskazały inaczej. Najgorzej wpienia to, że nie odczytuje wiadomości i brak reakcji co dalej  :wallbash:
Na tą chwilę nie polecam bynajmniej tego sklepu,a jak będzie dalej czas pokaże  :thumbdown:

Offline anyone

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #211 dnia: 31 Stycznia 2021, 22:31:38 »
czy ma ktoś taki problem, że przy połączeniu bluetooth historia pokazuje czasem numer a czasem nazwę kontaktu?
niby wszystko ustawione jak w instrukcji; kontakty dodatkowo ręcznie synchronizowane a przy przeglądaniu historii, żeby do kogoś oddzwonić, raz jest numer (chyba zazwyczaj przy połączeniach przychodzących) a raz nazwa kontaktu

Skylog

• Gość
« Odpowiedź #212 dnia: 03 Lutego 2021, 18:49:12 »
Czy ktoś tu z obecnych ma radio Teyes już nie ważne który model ale w RAV4 z JBL? Ewentualnie dowolne inne radio dla modelu 2019-2020 współpracujące z JBL?

Offline talib1990

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #213 dnia: 04 Lutego 2021, 08:48:56 »
Witam , posiadam co prawda Aurisa . Wzorowałem się trochę na tym temacie kupując stacje . Co do mikrofonu - mam wersję S Pro + . W schemacie jest w kostce ostatniej pin 19 i 20 to + i - do mikrofonu . Wsadziłem te piny i przylutowałem wtyk 3.5 mm , zamontowałem mikrofon na kierownicy i wszystko chodzi wzorowo :)

A teraz pytanie . Czy ktoś w Teyes poradził sobie z ubijaniem aplikacji ? Chciałbym aby Yanosik uruchamial się automatycznie . Dla zwrócenia uwagi jak działa schemat hybrydowy , oryginalna kamera cofania itp.

Wysłane z mojego S20 FE 5G przy użyciu Tapatalka

Offline hardtmuth

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: RAV4 V
« Odpowiedź #214 dnia: 04 Lutego 2021, 08:53:05 »
Taki brzydki ten Teyes troche...

Offline talib1990

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #215 dnia: 04 Lutego 2021, 08:56:15 »
Taki brzydki ten Teyes troche...
Mnogość launcherów jest ogromna , choćby Agama Launcher . Także przy androidzie o wyglądzie nie ma co dyskutować . Ja wolę zastosować klasyczną formę aby jak najmniej obciążać sprzęt i tak w 99% na ekranie jest okno Spotify/ czy odtwarzacza muzyki albo google mapy :)

Skylog

• Gość
« Odpowiedź #216 dnia: 04 Lutego 2021, 10:29:02 »
A masz JBL? Interesuje mnie czy będzie ten Teyes chodził przy JBL, a niestety producent/dystrybutor mi nie odpowiada.

Offline talib1990

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #217 dnia: 04 Lutego 2021, 10:50:58 »
A masz JBL? Interesuje mnie czy będzie ten Teyes chodził przy JBL, a niestety producent/dystrybutor mi nie odpowiada.
Nie mam JBL ale podejrzewam, że jeśli nie ma dodatkowych kostek JBL / bez JBL to wszystko ruszy . Po wybraniu samochodu w Can module widzę opcje sterowania rozbudowanego equalizera oraz opcje sterowania subwooferem .

Offline ball0027

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #218 dnia: 04 Lutego 2021, 22:21:40 »
Witam , posiadam co prawda Aurisa . Wzorowałem się trochę na tym temacie kupując stacje . Co do mikrofonu - mam wersję S Pro + . W schemacie jest w kostce ostatniej pin 19 i 20 to + i - do mikrofonu . Wsadziłem te piny i przylutowałem wtyk 3.5 mm , zamontowałem mikrofon na kierownicy i wszystko chodzi wzorowo :)

Witam.
Czy mógłbyś powiedzieć jaki mikrofon zamontowałeś?

Offline talib1990

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #219 dnia: 04 Lutego 2021, 22:29:57 »

Offline ball0027

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #220 dnia: 05 Lutego 2021, 17:30:18 »
talib1990
Dziękuję za informację.

Offline gilal

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #221 dnia: 09 Lutego 2021, 18:41:43 »
Witajcie
No i niestety odsyłam radio Max-pad do sprzedawcy  :thumbdown:
Zero pomocy. Miałem nadzieję, że wszystko da radę załatwić.
Szkoda bo fajne radyjko  :wallbash:

Skylog

• Gość
« Odpowiedź #222 dnia: 09 Lutego 2021, 22:00:15 »
Dobrze że się podzieliłeś problemami z forum. Myślę że pomoże to kilku osobom. A szkoda bo radio rzeczywiście prezentuje się okazale.

Pozostają już sprawdzone radia Teyes, ale póki co najwyższy model CC3 jest niedostępny. Są za to CC2 Plus z wysoką rozdzielczością 1280x720 i wyświetlaczem OLED ale nigdzie nie znalazłem info jak współgra ta stacja z systemem JBL.

Offline gilal

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #223 dnia: 10 Lutego 2021, 04:37:48 »
Może by i te radyjko chodziło żeby sprzedawca był aktywny, a tu nic z tego. No trudno...
A gdzie ten sprzęt mogę kupić co pisałeś?

Offline Pedr0

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #224 dnia: 15 Lutego 2021, 18:13:01 »
Osobiście od 6 miesięcy korzystam z multimediów Teyes SPRO (nawet sprawdziłem przy -20C) i jestem super zadowolony, także brzmieniem audio bez zmiany głośników. Okazało się, że bardzo łatwo było dołożenie kamery z przodu (w comfort brak) i miniaturowego dedykowanego wideorejestratora.
Też się przymierzam, ale zastanawiam się jeszcze nad wersją CC2L. Z plusów jest możliwość dzielenia ekranu na różne aplikacje, z minusów - musieli dołożyć wiatrak.
Zakładam, że nie można podłączyć oryginalnej tylnej kamery.
A jak z ustawieniami parametrów samochodu?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl