Cześć.
Zakupiłem Teyes LUXONE 128 ale mam problem z uruchomieniem. Wsparcie techniczne odpisuje co 2-3 dzień bez żadnych konkretów...
Podłączyłem stację poza autem tylko pod zasilanie (+12V,GND,ACC) i działa, problemem jest jak mi się wydaje zasilanie tj. ACC w niewłaściwym miejscu. We wtyczkach które dostałem do zestawu jest błąd. Pin w RAV4 zasila niewłaściwy pin w radiu.
Czy posiada ktoś w WAS może dokumentację wtyczek z RAV4 ? Który pin dopowiada za co?
Dokumentację radia mam. Mogłbym wtedy sprawdzić co jest nieprawidłowe we wtyczkach które dostałem od Teyes.
Nie widzę opcji edycji. Mały update. Dosłali mi nowy komplet wiązek. Okazało się że od mojego modelu odpowiedni jest od Camry...
Sprzęt działa system 360 od Teeyes tez. Horrendalnie długo to trwało, ale pierwsze wrażenia po uruchomieniu systemu bardzo pozytywne.
Przyciski z kierownicy działają i jest mnóstwo funkcjonalnoci, których jeszcze nie zdążyłem ogarnąć.
Pozostało mi przeprowadzenie kamer do lusterek.
Moja wersja wyposażenia to Style więc nie mam oryginalnych kamer 360.
Czy ktoś z szanownych wie może, czy da się wykorzystać istniejące wiązki, żeby nie prowadzić nowych kabli? Po odkręceniu boczku widzę wtyczki, które nie są podłączone. Czy nie jest tak, że w standardzie wiązki już są i w przypadku doposażenia auta wpinane są tylko dodatkowe urządzenia do gotowego okablowania?