To jakim cudem ta firma jeszcze nie zbankrutowała? Czyżby na całym świecie było aż tylu idiotów? A może znasz jakąś markę� której nikt żadnych popsutych samochodów nie transportował ?
Ciekawe czy odpowiesz mi na pytanie:
Czemu sprzedane miliony sztuk aut z silnikiem 1,6thp (silnik roku 20xx) nie doprowadziło do bankructwa firm używających go?
Największ wtopa odstatnich 20lat.
Czemu renauilt nie zbankrutował przy lagunie2 i megane2 ?
W jaki sposób subaru zwiększyło sprzedaż swoich aut silnikami 2,0d i 2,5t skoro rozlatywały się przed końcem gwarancji ?
Czemu ludzie kupowałi lexusa/toyotę 2,2 ad wtopa dieslowa koncernu jakiej pewnie nigdy nie zaliczył ?
A czemu.... jak chcesz mogę Ci zadać pytań x 100 chcesz ?
pireus a nie widzisz że tak samo jadę po tyocie jak po innych firmach ? Różnica polega na tym że jak pisałem o sypiących się skrzynkach 6b manual i o valvetroniku to nasi forumowicze pisali że nie ma takiego problemu "bo u niego działa".
Pewnie jeszcze sobie przebił oponę żeby to uwiarygodnić. Faktycznie, myślisz że teksty o koledze są lepsze niż o cioci ? A w Ameryce to murzynów biją.
Dobrze napisze Ci prościej mój kolega jest moim pracownikiem a ja zarabiam na motoryzacji. Lepiej ?
Widocznie BMW go skrzywdziło
Czytasz to co chcesz przeczytać.
W poważaniu mam bmw tu chodzi o Kubusia który rozprawiał nad toyotą jak jest zła zaczynając od techniki przez aspekty prawne kończąc na moralnych czyli szwabienia Polski względem rynków chociażby rosyjskich a potem w temacie o zastępstwie Camry pisze o BMW które jest wzrorem cnót motoryzacyjnych więc nie uważasz że to jest śmieszne ?
Nie uważasz że jest śmieszne nawet nie zająknięcie się iż to super bmw o którym pisze posiada silnik od kosiarki i przez kilka lat sprzedaży był małolitrażowym niewypałem firmy.
Oczywiście wszystkich może gnębić amnezja no ale nie przesadzajmy chyba można napisać prawdę jak było i jak jest.
pireus jak masz wątpliwości to wpisz sobie na wujku google symbol silnika i będziesz miał pozamiatane.
Idź prostym schematem nazwa wynalazku i odnośnik jak wyglądała jego trwałość w poprzednich latach.
Przez Wasze narzekanie na CC2 kupiłem Hankook Kinergy 4S2. Teraz się boje z kolei przez Was, że jednak trzeba było kupić zimówki. Jak żyć? Jak spać?
Nie lękaj się pisałem o oponach z nalotem 25-30k.km.w których się zmniejszyła skuteczność sniegowa w drastyczny sposób więc może zanim dobrniesz do takiego przebiegu to zmienisz plany względem auta.
No i miej z tyłu głowy że podczas opadów śniegu nie masz zimowej opony.