0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A co do dotarcia silnika, to ile tyś. Km najlepiej zrobić zanim gaz założę? Czy nie ma to znaczenia skoro montują odrazu w nowychWysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Kilka na pewno żeby wyszły wady w trakcie gwarancji (o ile w ogóle istnieja)
Cytat: lukikow w 10 Października 2020, 19:02:39Kilka na pewno żeby wyszły wady w trakcie gwarancji (o ile w ogóle istnieja)Przecież to nie jest nowy silnik 1,8 tylko "stary" i zrobiony z hybrydą.
Chodzi o gwarancję ,że toyota daje na silnik przy montażu u nichWysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Cytat: falsto1 w 12 Października 2020, 10:29:03Chodzi o gwarancję ,że toyota daje na silnik przy montażu u nichWysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka nie toyota a konkretny dealer
Założone Landi i pierwszy dzień zdziwiony jestem ubytkiem paliwa. Jak w przypadku aurisa mam brc to tam wskazówka paliwa była prawie nieruchoma. Tutaj przy przejechaniu koło 150 widać ubytek w oczach. Nikt mnie nie poinformował o dotrysku na 20%.= Jestem rozczarowany a zarazem zniesmaczony podejściem handlowca z którym temat przegadałem kilka razy i o dotrysku ani słowa.W takim przypadku wychodzi lekko 1l paliwa na 100km a wydaje mi się że dotrysk będzie więcej podawał. Licząc koszta, wychodzi drożej niż na paliwie bez gazu. Co począć dalej? Diler mówi że, nie jest to ich wymysł tylko dostają cały moduł od Landi..Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka