Ja mam jutro swój wielki dzień.. odbieram SELECTION biała perła + JBL + progi
Nie pytam sąsiadów, nie pytam nikogo. Wiele czytałem, jazda próbna mnie oczarowała i liczę, że to dobry wybór.
Jak już pisałem - nie ma aut idealnych, ale ten ma - jak dla mnie - więcej przesłanek żeby nim być. 
Zrobiłem już pewne modyfikacje w salonie.. podrzuciłem im chińskie i polskie zakupy - wiem, że muszę dopłacić za robociznę, ale chociaż na fakturze jest, że to zrobili i nikt nie będzie się czepiał, że robiłem coś sam na gwarancji.
Moje modyfikacje:
Wewnętrzne oświetlenie LED,
Zewnętrzne żarówki LED z wyjątkiem przeciwmgielnych
Dynamiczne migacze w lusterkach
Podświetlanie przycisków otwierania szyb (wszystkich czterech)
Podświetlanie klamek
Dzięki Wam za wszystkie opinie, uwagi one też pozwoliły mi podjąć tą myślę, dobrą decyzje.
:grin:Wzajemnie
Witam wszystkich użytkowników forum.
Ja odbiór swojej Rav 4 selection Misty Silver mam mieć w przyszłym tygodniu

, ale od pewnego czasu zaglądam na forum i mam parę pytań.
Wczoraj zawiozłem do salonu:
- diody led do oświetlenia wnętrza
- wideorejestrator
Chciałbym dołożyć jeszcze dynamiczne kierunkowskazy w lusterkach ( ale pytanie, które zamówić są białe i dymione w dwóch odcieniach?). Mam nadzieję , że zdążą dotrzeć przed odbiorem auta.
Podświetlanie przycisków otwierania szyb zamówię na ali, to samo podświetlanie klamek.
Myslę, że dam radę sam wymienić.
Poprosiłem w salonie o wprowadzenie zmian w ustawieniach( dotyczących domykania szyb)
Proszę o podpowiedzi, co można jeszcze zmienić w ustawieniach( poproszę w salonie o zmianę w ustawieniach).
Chodzi mi po głowie, żeby do wersji selection dołożyć monitorowanie martwego pola w lusterkach( są takie moduły), ale jakby do wersji selection włożyć wkłady lusterek od executive i do nich podłączyć przewody od modułu?
Chciałbym jeszcze zapytać o ledy do zewnętrznych lamp auta( proszę o jakieś wskazówki) jakie i gdzie kupić?
To na razie wszystko(przepraszam za chaos w moim wątku)
Pozdrawiam