Exe ma w cenniku navi za free? Wydaje mi się, że dalej jest jako opcja (...nie warta nawet 500 złotych).
większość producentów, których znam, to nowy rocznik modelowy wprowadza w 2 połowie roku a nie od maja (gdzie połowa dopiero kończy wyprzedaże poprzedniego roku)jeśli dobrze pamiętam, ostatnio mi powiedziano w salonie, że toyota od sierpnia robi model na kolejny rok, więc w salonach są jakoś od września...
Przejechane 1900km. Dziwną rzecz zauważyłem, po krótkiej jeździe typu 300m do sklepu, przerwa 10 minut i ponowny rozruch, silnik na wolnych obrotach lekko się trzęsie. Czuć coś jakby zapłon wypadał. Dwa razy zdarzyła mi się taka sytuacja. Ktoś miał coś podobnego?
Cytat: Baca90 w 03 Marca 2021, 16:04:55Przejechane 1900km. Dziwną rzecz zauważyłem, po krótkiej jeździe typu 300m do sklepu, przerwa 10 minut i ponowny rozruch, silnik na wolnych obrotach lekko się trzęsie. Czuć coś jakby zapłon wypadał. Dwa razy zdarzyła mi się taka sytuacja. Ktoś miał coś podobnego?Ja też coś podobnego zauwazyłem przebieg 1100 km jestem bardzo ciekaw dlaczego coś takiego sie dzieje
cykl Atkinsona
[Cześć kiedy zamawiałeś ile czekałeś? quote author=Baracuda link=topic=49423.msg706282#msg706282 date=1614961415]W końcu odebrałem wczoraj moją RAV4.Dziś już się umówiłem na wymianę wycieraczki od strony kierowcy. Pewnie gdyby nie forum dłużej bym z tym jeździł. Zaraz po wyjedzie z salonu zaczął padać drobny deszcz i rzeczywiście smuży po całości. Ale nie było problemu w środę będą wymieniać.
Hej..Jestem pod wielkim wrażeniem auta! Powiem krótko BOMBA! Jeszcze mam problem z ogarnięciem APPLE CAR - bo mam go przez CARLINKIT.
A dlaczego system miałby nie puścić muzyki skoro telefon nie jest podłączony? Oczywiście musisz mieć wolny slot USB, ten sam pod który podłączasz CP