Dokładnie, nie ma żadnych książek serwisowych itp. Kilient dowiaduje się post faktum z faktury. Mi telefonicznie podano tylko cenę za materiały i robociznę. "O szczegółach dowiem się na miejscu". Jest broszura "Serwis i Gwarancja", uniwersalna dla 19 modeli. Na 4 stronach jest "Harmonogram Programu Bezpieczeństwa i Zdrowia" ( dla 19 modeli). Na podstawie * trzeba wyłuskać swój model z tabel. Nie ma tam nic o rodzaju olejów, płynów itp. Być może jest to w tej grubszej książce ( instrukcji użytkowania) ale ja tam nie szukałem. W broszurze " Serwis i Gwarancja" jest jedna tabela na pieczątki przeglądu ( data, przebieg). Reszta jest w Elektronicznym Systemie Rejestracji Przeglądów Okresowych, według * dostęp ma ASO lub serwis, który wykonuje na nasze zlecenie przeglądu. Dane, które ma użytkownik auta są w wspomnianej na początku tabeli. Według tych tabeli, na drugim przeglądzie powinienem mieć wymienione płyn w układzie włączania sprzęgła a nie jak twierdzi ASO olej w skrzyni rozdzielczej czy jak twierdzi serwis olej z tylnego mostu. Na ten moment wiemy, że ASO wlewa olej 5W30. Oczywiście można toczyć dyskusję nad wyższością 0W16 nad 0W20 a 0W20 nad 5W30 ale jest dużo takich wątków. Skoro już mi go zalali to niech zaleją ponownie, być może sam kupię i trochę zaoszczędzę. W tej chwili nurtuje mnie ta wymiana oleju w skrzynce wbrew harmonogramowi z broszury.