. Także jeżeli Ci coś trzeszczy przy skręcaniu kół, stawiałbym na łożyska McPersona. I raczej nie trzeba ich wymieniać, tylko sprawdzić, oczyścić i dokręcić raz jeszcze. No chyba, że trzasnąłeś już większy przebieg?
mam dopiero 31k km
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bylem w czerwcu w ASO - dokręcali coś. Mowili zebym pojezdzil/obserwował. Mało pomogło, wiec w lipcu wymienili mi jakieś gumy z przodu w zawieszeniu - bo gościu powiedział, ze wymieni ,ze może to pomoże - troche pomogło. Chociaz zzapomnialem potem o tym.. bo aż tak mnie nie bolało to..
Ai wlasnie - w zimie padlo mi ambientowe oświetlenie i sie bujałem z tym tez do czerwca/lipca tego roku - bo w kwietniu na 2 Serwisie zapomnialem im o tym wspomnieć. Przy tablecie Teyess .. i tak jest super jasno, wiec mi ambientowe nie bylo potrzebne,aa malo nocami jezdzimy..
Szukali to ambientowe, bo sie okazało, ze 'padło' i lepiej Nowe dać, ale to tak jak z pół przewodnikami - ni ch* ... nigdzie nie bylo :D Noi w lipcu przy wymianie tych lamp od razu mi to wymienili
Teraz jak jak szybciej sie ciemno robi - to dopiero widze, ze chyba jest lepsze to ambientowe - niz to fabryczne, bo jaśniej świeci - wiec nic nie usialem juz sam grzebać w Techstream.
Przednie lampy - tez mi w lipcu wymienili - pisalem kiedys o zaciekach - gościu nie kombinował z czyszczeniem, tylko zamówil nowe - bo ponoć wiedzieli o takich przypadkach i lampy nawet mają inny nr seryjny, wieć coś było do poprawki jak widać

Trzeci Serwis za ok 7k km .. aa kobitka dzis do mnie dzwoni - tu ode mnie z okolicy z ASO Toyki - ze nie ma w systemie mojego 2go Serwisu ...ii czy sie wogole wybieram na jakis serwis - a ja jej mowie, ze mam 2 Serwis, ale robilem w N Sączu (nie powiedzialem jej,ze mialem o ponad 500pln TANIEJ

i w dodatku oczyscili mi wtedy chamulce-ten wyzszy pakiet bralem) .
w MyT - w zakladce Historia serwisowa mam wbite nie 'przegląd' tylko 'naprawa samochodu' pisalem wtedy do Kobos do N Sącza - ale mnie kobita uspokoila - ze to sie moze pomylili, ale ze ona w systemie widzi,ze to jest jako Przegląd ... - to moze dlatego w Krakowie nie widzą '2go przeglądu' .
Noi mam Cene na 3 Serwis na pakiety: mini 970 ; standard 1350 ; full 1700