Autor Wątek: Android Auto Wireless  (Przeczytany 82035 razy)

Offline marek324

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Android Auto Wireless
« Odpowiedź #105 dnia: 12 Lipca 2021, 11:50:27 »
Sciągnij appkę na telefon (qr kod masz na opakowaniu) i postępuj zgodnie z instrukcjami w aplikacji.
Tak zrobiłem. Przeszedłem przez te 3 kroki a mimo wszystko AA w samochodzie nie jest w stanie połączyć z moim telefonem.

Offline talib1990

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #106 dnia: 12 Lipca 2021, 16:02:58 »
Sciągnij appkę na telefon (qr kod masz na opakowaniu) i postępuj zgodnie z instrukcjami w aplikacji.
Tak zrobiłem. Przeszedłem przez te 3 kroki a mimo wszystko AA w samochodzie nie jest w stanie połączyć z moim telefonem.
Wifi uruchomione ?

Po 2 dniach testów płytki deweloperskiej od @fenio . Całą płytkę wsunąlem pod plastiki obok nóg pasażera . Zasięg bezproblemowo łapie , a całej płytki nie widać wcale . Zgodnie z sugestią zmieniłem na dpi 100 gdzie ta rozdzielczość jest " lepsza " i bardziej te tekstury są takie miękkie . Będę robił rozgałęźnik portu USB gdzie będzie jeden wsunięty pod deskę dzięki czemu nic nie będzie wystawać ;)

Wysłane z mojego S20 FE 5G przy użyciu Tapatalka
« Ostatnia zmiana: 12 Lipca 2021, 16:04:33 wysłana przez talib1990 »

Offline marek324

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #107 dnia: 12 Lipca 2021, 16:10:31 »
Wifi uruchomione ?

Po 2 dniach testów płytki deweloperskiej od @fenio . Całą płytkę wsunąlem pod plastiki obok nóg pasażera . Zasięg bezproblemowo łapie , a całej płytki nie widać wcale . Zgodnie z sugestią zmieniłem na dpi 100 gdzie ta rozdzielczość jest " lepsza " i bardziej te tekstury są takie miękkie . Będę robił rozgałęźnik portu USB gdzie będzie jeden wsunięty pod deskę dzięki czemu nic nie będzie wystawać ;)

Wysłane z mojego S20 FE 5G przy użyciu Tapatalka
Tak. Mam informację że połączono bez dostępu do internetu a w komunikatach info że szuka Android Auto.
Zgodnie z instrukcją wersję developerską i dostęp bezprzewodowy w telefonie a aplikacji AA też włączyłem.

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #108 dnia: 12 Lipca 2021, 17:49:00 »
W tablecie masz aktywne i odhaczone łączenie z AA? (jeśli nie, to bez podłączonego kabla włącz)
Bez kostki AA po kablu działa?

Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka

Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline marek324

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #109 dnia: 12 Lipca 2021, 17:52:25 »
W tablecie masz aktywne i odhaczone łączenie z AA? (jeśli nie, to bez podłączonego kabla włącz)
Bez kostki AA po kablu działa?

Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka
Tak. Na kablu działa bez problemu.

Offline prekabik

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #110 dnia: 17 Lipca 2021, 11:05:26 »
Ostatnio dotarł do mnie AA Wireless. Po pierwszych krótkich testach wyglada, ze to był dobry zakup. Sporo cierpliwości w oczekiwaniu na dostarczenie, ale opłacało się czekać :)

Ja mam jednak pytanie do tych, którzy umieścili to pudełko w jakimś sensownym miejscu. Możecie napisać albo jeszcze lepiej zilustrować zdjęciem gdzie to wlozyliscie? Ja wsunąłem gdzieś po lewej pod nogami pasażera, ale mam trochę obawy czy to dobre miejsce, żeby mi gdzieś nie uciekło w głąb i się zapodziało ;)

Offline vistula-vistula

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #111 dnia: 24 Sierpnia 2021, 18:53:03 »
Prosba o link gdzie kupie Wireless AA
« Ostatnia zmiana: 24 Sierpnia 2021, 18:58:44 wysłana przez vistula-vistula »

Offline fenio

• Toyot Pełzający
  • **
    • Toyota New Global Architecture
« Odpowiedź #112 dnia: 25 Sierpnia 2021, 15:07:39 »

Nadal jedynym oficjalnym miejscem jest https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/.
Jak teraz wyklikasz to spodziewana dostawa to na chwile obecna styczen 2022.

Offline falsto1

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #113 dnia: 25 Sierpnia 2021, 21:41:14 »

Nadal jedynym oficjalnym miejscem jest https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/.
Jak teraz wyklikasz to spodziewana dostawa to na chwile obecna styczen 2022.
Już lepiej kupić całą stacje dedykowana i olać temat

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Offline Qbek

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #114 dnia: 01 Września 2021, 17:01:47 »
Panowie i Panie ponieważ nie posiadam już Corolli a nowy samochód ma już AA i ACP w bezprzewodowej wersji w związku z tym pozbędę się zarówno AA Wireless (pierwsza dostawa z indiegogo) jak i CarLink 2.0.
Jeżeli ktoś jest chętny i chce odebrać w Wawie to dawajcie znać na priv. Cena to 250PLN za każdy i kto pierwszy ten lepszy :).
PS: wiem że to powinno być w innym wątku ale tam mało kto zagląda kto jest zainteresowany tym tematem.
Corolla 2.0 TS Executive+VIP+JBL

Offline tomeksp

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #115 dnia: 02 Września 2021, 14:39:37 »
Panowie i Panie ponieważ nie posiadam już Corolli a nowy samochód ma już AA i ACP w bezprzewodowej wersji w związku z tym pozbędę się zarówno AA Wireless (pierwsza dostawa z indiegogo) jak i CarLink 2.0.
Jeżeli ktoś jest chętny i chce odebrać w Wawie to dawajcie znać na priv. Cena to 250PLN za każdy i kto pierwszy ten lepszy :).
PS: wiem że to powinno być w innym wątku ale tam mało kto zagląda kto jest zainteresowany tym tematem.
Priv.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Offline tomeksp

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #116 dnia: 03 Września 2021, 11:18:04 »
@Qbek , czytasz skrzynkę prywatną?

Offline djanek

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #117 dnia: 03 Października 2021, 20:40:48 »
Cena to 250PLN za każdy i kto pierwszy ten lepszy :).

Aktualne ?

Offline tomeksp

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #118 dnia: 03 Października 2021, 20:42:04 »
To nie ja, to Qbek.
Ja chciałem kupić, ale Qbek zapadł się pod ziemię.

Offline djanek

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #119 dnia: 03 Października 2021, 20:49:59 »
OK - sorki, chciałem żonie do Corolli kupić aby nie bawiła się kablem. No cóż, mógłby chociaż napisać że nie aktualne :(

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl