A może pochwalicie się zdjęciami waszych Ravek. chętnie zobaczę jak.sie prezentują po odebraniu albo jakimś czasie uzytkowania. coś wie szybko niszczy? jak z lakierem?

# Selection 4x4 ze szklanym dachem.
góra - zimówki (5.11.20 - 25.03.21 przejechane 7,5k km)
dół - letnie ... 800km na chwile obecnä
przez pandemie to od roku zdalnie z domu pracuje/auto w garażu, jedynie by nie zwariować,to żone do jej pracy zawoże + wypady w góry itd
# pod maske nie patrze na ten głupi bagnet

# lakier - no ja od poczätku to sam położyłem wosk twardy, szyby - powłoka, felgi - ceramika, środek skóra - powłoka.
## Jedynie to jeszcze na dniach chce kupić boczne stopnie - ale szukam takie by miały wycięcie na podnośnik (sä na allegro - ale pełne,wiec może ktoś tu doradzi?)

# odnośnie 'audio' to pisalem w innym dziś poście,ze bez JBL i bez wymiany tych fabrycznych głośników - jest wg mnie Elegancko

bo .. przez Apple Car puszczam lokalne radia z aplikacji albo z Youtube i gra o wiele lepiej jakościowo - niż stacje radiowe z anteny ten normalnej + wyświetlacz też spoko bo i można z google maps wyświetlać - by sie nie nudziło

(nie bralem fabrycznego Navi za 3k pln)
# na baku robie przeważnie 750-780km, czasami bylo 800,w lecie moze bedzie podobnie.
# podświetlane przyciski do szyb, podświetlenie klamek i dynamiczne kierunkowskazy w lusterkach - wymienione

..mogli zrobić dynamiczne przód/tył lampy a nie zwykłe żaröwki

(Tarraco 2021 oglädalem dziś - ma takie dynamiczne!)
# Gdybym przez zime parkowal pod biurem - to pewnie by wyszło mniej km, bo jak pisalem - całä zime w garażu prawie trzymałem. Jedynie mi deski na tarasie skrzypiały w zimie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk