Byłem dzisiaj w ASO wymienić oponki na zimowe w Corollce tzn. koła.
Przy okazji dowiedziałem się, że sprzedawcy mają już specyfikację RAV4 2022 z cennikiem i przyjmują zamówienia. Mówią, że kto pierwszy ten lepszy. Gdyby teraz zamówić to w lutym albo marcu jak wszystko dobrze pójdzie mogłaby już być.
Rozważam wersję Rav4 2,5 AWD rocznik 2022 z kompletem zimowych kół na alumkach, kołem zapasowym, nawigacją, dywanikami gumowymi, oraz zestaw z fartuchami przeciw błotnymi na koła, gumową wykładziną bagażnika i siatką bagażnika. To w tym wypadku po odliczeniu eko bonusu .
Rav4 SELECTION - wyszła by - 186 k,
Rav4 EXECUTIVE - wyszła by - 198 k.
To ceny bez targowania to może coś się da jeszcze urwać albo choćby alarm gratis zaadoptować. Koła w tych wersjach to już 19". Zapytałem o multimedia bo podobno maja być w lifcie jakieś nowe, ale dealer nic nie wiedział, a w specyfikacji multimediów nie miał akurat rozpisanych

Muszę czekać z zamówieniem do stycznia i mam nadzieję, że ceny nie poszybują jeszcze bardziej w górę. :(
Swoją drogą to ciekawe, że na stronach internetowych nie ma jeszcze cennika Rav4 rocznika 2022 i specyfikacji a dealerzy już mają i przyjmują zamówienia.