Miałem zrobione. Nic o tym wcześniej nie wiedziałem. Przy odbiorze auta sie dowiedziałem. Może od salonu to zależy?
Cytat: marekj w 17 Stycznia 2022, 18:30:10Miałem zrobione. Nic o tym wcześniej nie wiedziałem. Przy odbiorze auta sie dowiedziałem. Może od salonu to zależy? Hmm masz znakowania DNA? A kiedy odbierałeś auto?
Do Comfort z pakietem Style też dają (mam). Swoją drogą, koło zależne od tego czy mamy bez panoramy. Bareja by lepiej tego nie wymyślił
Cytat: wszim w 18 Stycznia 2022, 12:09:44Cytat: marekj w 17 Stycznia 2022, 18:30:10Miałem zrobione. Nic o tym wcześniej nie wiedziałem. Przy odbiorze auta sie dowiedziałem. Może od salonu to zależy? Hmm masz znakowania DNA? A kiedy odbierałeś auto? Tydzień temu, salon w Chorzowie.
Ja przy zamówieniu samochodu 4.11 dostałem załącznik do umowy, na którym jest w wyposażeniu wpisana kategoria "LOCAL" a poniżej "Znakowanie pojazdu technologia syntetycznego DNA"
Jak u was wygląda załącznik nr 1 (specyfikacja samochodu) do umowy, ma na każdej stronie pieczątki z podpisem?
Cytat: diabliz w 18 Stycznia 2022, 13:46:36Jak u was wygląda załącznik nr 1 (specyfikacja samochodu) do umowy, ma na każdej stronie pieczątki z podpisem?Te załączniki nie muszą być podpisane. W górnym lewym rogu masz numer kalkulacji i jest ona zapisana w TMP i na Twojej umowie bodajże na ostatniej stronie "Specyfikacja według kalkulacji nr .........."
Nie mam takiej informacji na umowie - brak powiązania z konkretną kalkulacją.
Cytat: diabliz w 18 Stycznia 2022, 14:08:01Nie mam takiej informacji na umowie - brak powiązania z konkretną kalkulacją.Czwarta strona umowy.
Mam na stronie nr 4 jedynie załącznik i tam dodatki: alarm + dywaniki welurowe.
Tydzień temu, salon w Chorzowie.
Czwarta strona umowy.