Po ataku na mnie, za to, że śmiałem skrytykować Toyotę uznałem, że trzeba podejść egoistycznie i myśleć o sobie. 
Chyba przesadzasz z tym atakiem na Ciebie

bardziej wygląda to w odwrotną stronę bo każda osoba której coś odpowiada w toyocie jest fanbojem, każde posiadanie innego zdania jest przez Ciebie wyłuszczane i krytykowane. Tych przykładów można byłoby mnożyć w Twoim przypadku dziesiątki gdzie nawet komuś nie mogą pasować przyciski na konsoli z których tak namiętnie drwiłeś. Oczywiście o mnie nie wspomnę ile czasu wracałeś do mojej osoby w momentach d. wziętych.
Więc nie rób z siebie poszkodowanego przez właścicieli Toyoty.
Myślałem, żeby zrobić reportaż, bo to dziś najlepiej działa na koncerny ale przecież tak jak na tym forum, użytkownicy zaczęliby przyklaskiwać Toyocie w ich bzdurnych odpowiedziach, atakując każdego kto się z tym nie zgadza. O pozwie zbiorowym nie ma mowy bo większość nie ma odwagi pójść na „wojnę” z koncernem.
Fajnie tylko podsumujmy.
Kuba kupiłeś w Toyocie skrajne śmiecie, coś co ma tylko znaczek Toyoty. Oczywiście Ty żeby nie być "służalczym" miałeś prawo to wytłumaczyć bo TY musiałeś, bo TY nie miałeś wyjścia, bo TY itd...
Więc TY sam siebie rozumiesz i jest git. Usprawiedliwienie przyjęte. Tu mamy "problem" który można wytłumaczyć gpf-em i sposobem korzystania z auta a można załatwić dogrzaniem silnika w trasie no ale TY mając sztandarowe śmiecie jesteś usprawiedliwiony a ten co wyłoży laskę na przyrost oleju bo dogrzeje silnik jest już "służalczy"
To TEN od oleju ma robić wojnę z Toyotą bo przybywa mu oleju no ale TY i Twoje śmiecie są z tego zwolnione no bo TY wytłumaczyłeś że nie miałeś wyjścia.
Czemu nie zrobiłeś reportażu o Proace ? Jesteś służalczy ?
a teraz Twoje podkreślanie z przyjaźni z Volvo hmm będziesz tam walczyć o fordowe (śmieciowe) Ecoboosty które posiada chociażby xc40 ?
A będziesz walczyć o przybywanie oleju w Volvo ?
A co z klientami innych marek gdzie przybywa oleju np. KIA, Hyundai, Honda, Alfa itd. też są służalczy ?
Moja propozycja jest taka skoro tojotowcy są służalczy wskaż nam co Ty zrobiłeś ze swoimi Proace, daj nam namiary na prawników tylko dobrych bo przecież też już tu wyśmiewałeś tych co pracują za 200-300zł/1g chętnie skorzystamy z przetartych szlaków.

Do tego czekamy na Twój nik na forum Volvo no bo chyba nie będziesz lizał pupy chińczykom udając że nie ma problemu