Tak czytam rozmowy na forum od jakiś 2-3 tygodni i mam wrażenie że większość z was zamawiało auto do produkcji. Ja się już prawie zdecydowałem się na egzemplarz już gotowy stojący w Mszczonowie.
Czy jest jakiś inny powód niż brak gotowego egzemplarza że zamówiliście auto do produkcji? Może o czymś nie wiem...
Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
Jak na placu nie ma opcji, którą wybrałeś a na której Ci zależy to pozostaje produkcja.
- jak brałem pierwszą Toyotę to wypaśny model w bardzo dobrej cenie był tylko z produkcji, zdecydowałem się poczekać 3 miesiące
- jak kupowałem drugą to model bardzo dobrze doposazony był w produkcji ale czekałem tylko 1.5 miesiąca na niego. Jedyne czego żałuję to że nie zdecydowałem się poczekać jeszcze jeden miesiąc na opcję Dynamic z Safety Sense i trochę wygodniejszymi fotelami...
- jak kupowalem ostatnio Corollę to egzemplarz w wersji jaką chciałem był w Mszczonowie i mogli go doposażyć na miejscu w dodatkowe pakiety jakie chciałem. Czekałem 2.5 tygodnia.
Jeśli nie masz ciśnienia a korzystniejsza dla Ciebie opcja jest w produkcji to poczekaj.
Ja raz nie czekałem i trochę żaluję bo za różnicę w cenie auta 1.5k mógłbym jednak mieć ten SS...
Tyle że już byłem pół roku bez auta i mnie szlag trafiał więc nie wytrzymałem :/