0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ja nie chcialem czekać tak dlugo na kabel i z allegro przyszedl wczoraj.Techstream + sterowniki do kabla .. to z neta poszperane i zainstalowane .. ale to mi troche zajelo, bo Chińczyki maja jakis lepszy dostep do software?u noi z tym podpinaniem kabla do auta (na ON) to chwilami metoda prób i bł?dôw(wypinać-wpinać) ai Podziekowanie dla 'Doswiadczonego' za ruszenie machiny Tech.. na grupie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/
Cytat: Kiełek w 04 Grudnia 2020, 10:35:19Napisz maila do 'autokent@yandex.ru'.Podaj ID i wersję, automat wygeneruje klucz i odeśle odpowiedź.Jeszcze raz zawrócę głowę. Czy długo trzeba czekać na odpowiedź. Myślałem że jak automat do będzie szybciutko a ja czekam już kilka godzin i nic. Pozdrawiam
Napisz maila do 'autokent@yandex.ru'.Podaj ID i wersję, automat wygeneruje klucz i odeśle odpowiedź.
A w TIS wybrałeś odpowiedni interfejs? "Konia"?
Cały czas kombinuję i jakoś nie mogę ogarnąć. Ravka z rocznika 2020, model 21 Techstream nie chce się połączyć. Czy w ogóle Techstream np. 15.xxx będzie działał? System Win10 64bit. Podpowie ktoś ?