ciekawe kto potem kupi takie .. składaki - bez konkretnego info w systemie ASO ..
W protokole przegladu jest info że olej od klienta więc pewnie w systemie ASO też.
Na uszach nie będę stawał żeby wlać swój olej. Coś za coś. Ja wole gwarancję choc jeszce sobie ją poczytam co dokładnie ten relax obejmuje.
pije do tego bo: przez 3 lata Fabrycznej Gwarancji wymienili mi bez zbędnego gadania i wykręcania sie :
- przednie lampy
- oświetlenie całe ambientowe
- poduchy w zawieszeniu
Od 12.23 mam Relax i w lutym wymieniona wiązka tylnego napędu bo mam awd-i i akurat mnie dopadło...
aaa wciaz czytam farmazony w innych postach - że tą wiązke wymieniają nawet jak ktoś nie ma Relaxu (ale jak do tej pory - nikt nie napisal - że mu wymienili..)
Moje Selection sprawdzili w systemie wtedy i gdybym nie mial tego Relaxu - to by mi za 0 pln nie wymienili - aa to,że jakiś ekspert z forum pisze inaczej .. no to .. niech sobie pisze dalej. koniec kropka!
w ASO też czytają to forum i śmieją sie z co po niektórych …
Raz jak zadzwonilem do ASO - sprawdzili,ze u nich jezdze na serwisy to bez gadania szybko
mi wycenili ile bym dostal za Selection + od razu człowiek mailem podeslal mi wycene na Lexa nx350h w b dobrej Cenie .
Jak ludzie podchodzą do ASO - tak też ASO podchodzi do Was ..
aa te kombinacje z wymianami oleju itd .. to paliwo pewnie też niektorzy tankują gdzieś na boku - bo taniej …. ale przed ludzmi kazdy pokazuje - że go stać . bo auto z salonu ….
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk