U mnie różnie to wyszło, że zależy od stylu jazdy. Z takim dystansem miałem okazję przejechać w jedną stronę Eco 4,8l. W drugą stronę dynamicznie 7,5l.
ja mam za blisko S-kę i autostradę, którymi jeżdżę na co dzień ,to pewnie u mnie będzie auto więcej paliło. 
Tylko żebyś nie był rozczarowany jakie mają spalania ponad 120km/h. Przy 150km/h wyszło 10l. , przy 160km/h 12l. , a max. mi udało ponad 200km/h na liczniku (to są przekłamania że wychodzi ok. 195km/h według gps) to już max. dało się spalić 17l. i więcej nie mogła wypić.
Wiem o tym ,kolega ma Rav hybrydę od 4 lat i znam możliwości zużycia PB ,hybrydy przy szybkościach autostradowych .
Moje starsze Mercedesy też dużo palą ,ale nie ma to dla mnie znaczenia , liczy się przyjemność z jazdy.
Kupuję ,szukam Suva , i po jeździe testowej Qashqai-jem , Outlanderem, Mitsubishi Eclipse Cross, zdecydowałem się na Ravkę. A czy kupię to się okaże, szukam okazji i nie mam parcia że muszę zaraz mieć auto, najchętniej bym kupił nową Crv, ale ceny na razie grubo przekraczają 100tys