Autor Wątek: Samodzielna wymiana oleju w skrzyni automatycznej Auris TS hybryda 2017 r.  (Przeczytany 17812 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
Tylko oryginał,  złota zasada.

Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka

Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Redsik

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: AURIS HYBRYDA
Tylko oryginał,  złota zasada.

Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Dziekuje wiec zastosuje orginał.

Offline fynooh

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Corolla Hybrid
Pacjent: moja Toyota Auris TS 1.8 Hybrid 2017 r., przebieg: 61 tys. km.
Link do manuala w pdf: https://1drv.ms/b/s!AjJ_dJFqeKOei5FNNByzrxFgbhUhnQ haslo: zenek (to tylko na boty zalozone, don't worry)

Jak otworzyć ten manual? U mnie wyświetla się okienko logowania do konta Microsoft, ale ja nie mam tego konta i nie chcę mieć. Trza się rejestrować w Microsoft, czy jakoś inaczej da się otworzyć ten link? Jak jest u was?
Obecnie Corolla Hybrid 1,8 Comfort
oraz stary Peugeot 206 1,1
Poprzednio Auris 1,6 valvematic

Offline Lukasz517

• Toyot Leżący
  • *
 Nie neguję osób, które chcą wymienić olej w przekładni. Pracuję jednak codziennie przy naprawie tych aut i spotkałem się tylko raz z uszkodzeniem tej skrzyni co było jednak następstwem przeszłości wypadkowej :) Najlepszym potwierdzeniem mojej teorii jest fakt, że przekładnie te na rynku wtórnym są sprzedawane w cenie złomu i jest ich mnóstwo :) Zawsze gdy mamy do czynienia z jednostkami awaryjnymi kosztują one ogromne pieniądze :) w tym przypadku przekładnię hybrydową możemy kupić praktycznie w cenie kosztów jednej wymiany oleju :) Pozdrawiam

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl