Ja też byłem zaskoczony, że otrzymując 2 komplety kluczy była tylko 1 w zestawie karta PROXY, ale sobie poradziłem, dokupiłem na allegro i jak byłem przy okazji z wizytą w ASO to powiedziałem, że mam jakiś dziwny problem, że mi jedna z dwóch kart przestała działać - no i obie zakodowane
Ja jeszcze w celu oszczędności baterii, bo wiele się naczytałem o żywotności jej w tych kartach, to na noc jak odkładam klucze zawsze dezaktywuje pilot poprzez dłuższe przytrzymanie - dioda gaśnie i przestaje mrugać, dopiero następnego dnia przed wejściem do samochodu naciskam raz przycisk na karcie i znowu działa - jakaś to oszczędność powinna być

zobaczymy jak długo.
Jedyną rzecz z którą się spotkałem co mnie zaskakuje to fakt, że raz na 20 otwarć samochodu kiedy Cobra była uzbrojona to widzę że dioda alarmu nie miga, ale niestety ta sytuacja powtarza się nie do końca cyklicznie i trudno mi to wyłapać bo zaraz kilka następnych aktywacji alarmu już działa zgodnie z przeznaczeniem - muszę to wyłapać i nagrać, aby pokazać w razie czego w ASO.
Tak na ten moment brak innych zastrzeżeń, działa i nie sprawia problemów.