0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ja w mojej zmieniłem wszystkie głośniki (6) i dołożyłem mały wzmacniacz. Wszystko od Alpine i jest ogromna różnica, polecam. Radio zostawiłem standard, kabli nie zmieniałem. Wygluszylem drzwi matą butylową. Żeby nie ciąć kabli i zaoszczędzić sobie pracy kupiłem specjalne przejściówki z fabrycznych kabli na nowe. Jak znajdę linki to podeślę. W desce dałem Alpine 0825S i dołożyłem bass blockers bo deska trzeszczała od basu. Niby mały głośnik z małym basem ale drgania rozchodziły się po plastikach. W drzwiach przód i tył - Alpine SPG-17C2Wzmacniacz Alpine KTA-450 siedzi w schowku. Sent from my EML-L09 using Tapatalk
Cytat: raf82 w 24 Stycznia 2021, 13:50:24Ja w mojej zmieniłem wszystkie głośniki (6) i dołożyłem mały wzmacniacz. Wszystko od Alpine i jest ogromna różnica, polecam. Radio zostawiłem standard, kabli nie zmieniałem. Wygluszylem drzwi matą butylową. Żeby nie ciąć kabli i zaoszczędzić sobie pracy kupiłem specjalne przejściówki z fabrycznych kabli na nowe. Jak znajdę linki to podeślę. W desce dałem Alpine 0825S i dołożyłem bass blockers bo deska trzeszczała od basu. Niby mały głośnik z małym basem ale drgania rozchodziły się po plastikach. W drzwiach przód i tył - Alpine SPG-17C2Wzmacniacz Alpine KTA-450 siedzi w schowku. Sent from my EML-L09 using TapatalkPamiętasz może jakie były dystanse albo od czego pasowały bo u nas na Allegro jakoś do Ravki 2017 nikt nic nie wie Widzę że na fotkach masz takie trójkątne i jak dobrze pamiętam gdzieś wyczytałem że od Corolli E12 pasują?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
No i wzmakWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
No i poszłoGłośniki zmienione przód i tyłDodatkowo wygłuszone drzwiDołożony wzmacniacz żeby to napędziłNo różnica wielkaWystarczy porównać cewki na głośnikach Głośniki i wzmacniacz firmy AudiosystemWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Ja kupowałem na conrad.pl. Po założeniu konta dostałem jakiś kod rabatowy i wyszły za 300 zł.