0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nic tylko czekać na pomysły w sprawie nalewek opon. Przecież też się da no i taniej.
Naprawdę czy to problem wymienić pióra raz na kilka lat? Sorry, ale dla mnie to jest niedorzeczne. Potem się zaczną tematy, że jednak nie pasuje, nie wyciera dokładnie, skrzypi itp. Nic tylko czekać na pomysły w sprawie nalewek opon. Przecież też się da no i taniej.
Cytat: Bierut w 10 Lipca 2024, 12:52:30Naprawdę czy to problem wymienić pióra raz na kilka lat? Sorry, ale dla mnie to jest niedorzeczne. Potem się zaczną tematy, że jednak nie pasuje, nie wyciera dokładnie, skrzypi itp. Nic tylko czekać na pomysły w sprawie nalewek opon. Przecież też się da no i taniej.ja zmieniam wyłącznie gumki co pół roku. Dlaczego czekać tak długo? W USA normalnie ludzie wymieniają w ASO gumki i prawie nikomu do głowy nie przychodzi wymieniać całość.
Cytat: aks w 10 Lipca 2024, 17:15:09Cytat: Bierut w 10 Lipca 2024, 12:52:30Naprawdę czy to problem wymienić pióra raz na kilka lat? Sorry, ale dla mnie to jest niedorzeczne. Potem się zaczną tematy, że jednak nie pasuje, nie wyciera dokładnie, skrzypi itp. Nic tylko czekać na pomysły w sprawie nalewek opon. Przecież też się da no i taniej.ja zmieniam wyłącznie gumki co pół roku. Dlaczego czekać tak długo? W USA normalnie ludzie wymieniają w ASO gumki i prawie nikomu do głowy nie przychodzi wymieniać całość.Te wcięcia pasują? Chodzi mi o link z Alli który wysłałeś do gumekCzy te gumki są ok?
Cytat: Tomahawk5000 w 10 Lipca 2024, 17:50:32Cytat: aks w 10 Lipca 2024, 17:15:09Cytat: Bierut w 10 Lipca 2024, 12:52:30Naprawdę czy to problem wymienić pióra raz na kilka lat? Sorry, ale dla mnie to jest niedorzeczne. Potem się zaczną tematy, że jednak nie pasuje, nie wyciera dokładnie, skrzypi itp. Nic tylko czekać na pomysły w sprawie nalewek opon. Przecież też się da no i taniej.ja zmieniam wyłącznie gumki co pół roku. Dlaczego czekać tak długo? W USA normalnie ludzie wymieniają w ASO gumki i prawie nikomu do głowy nie przychodzi wymieniać całość.Te wcięcia pasują? Chodzi mi o link z Alli który wysłałeś do gumekCzy te gumki są ok?tak pasowały. W ofercie ma je wielu sprzedawców, kupowałem też tu:https://pl.aliexpress.com/item/4000295437327.html
Cytat: Markid w 10 Lipca 2024, 10:37:12Da się zmienić same gumki, a nawet bardzo łatwo się to robi - są filmiki na YT.podrzucisz linki?
Da się zmienić same gumki, a nawet bardzo łatwo się to robi - są filmiki na YT.
Cytat: tato60plus w 10 Lipca 2024, 11:16:45Cytat: Markid w 10 Lipca 2024, 10:37:12Da się zmienić same gumki, a nawet bardzo łatwo się to robi - są filmiki na YT.podrzucisz linki?np. taki filmik: https://www.youtube.com/watch?v=EO6qIuhvp5kChoć widzę, że już Krisman mnie ubiegł Choć zmieniam całe pióra (w sumie w tym roku pierwszy raz po 3 latach i też na Denso) to umiejętność wyjęcia i założenia gumek się przydaje - gdy zaczynają mazać - wystarczy zmienić kierunek gumek o 180 st i pomaga na dłuższy czas.