Jak ktos mysli ze wyciagnie jedno i wlozy drugie radio to musi pamietac o innych zlaczach. Ponizej home made zlączka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jakby sie ktos zastanawial nad wymiana radia, radio od nowej corolii pasuje idealnie.Dziala Miracast, carplay, android auto.Zauwazylem tez ze jest lepsza jakosc dzwieku.
Cytat: damianeqb w 17 Maja 2021, 10:31:39Jakby sie ktos zastanawial nad wymiana radia, radio od nowej corolii pasuje idealnie.Dziala Miracast, carplay, android auto.Zauwazylem tez ze jest lepsza jakosc dzwieku.A dziala Ci mikrofon na Android Auto? Albo podczas rozmów w samochodzie? W przypadku radia Denso zachodzi konieczność wymiany mikrofonu po aktualizacji radia do obsługi Android Auto i CarPlay. Przynajmniej tak jest w Rav 4. Koszt mikrofonu - 750 zł!
Cytat: faciulula w 06 Czerwca 2021, 21:37:03Cytat: damianeqb w 17 Maja 2021, 10:31:39Jakby sie ktos zastanawial nad wymiana radia, radio od nowej corolii pasuje idealnie.Dziala Miracast, carplay, android auto.Zauwazylem tez ze jest lepsza jakosc dzwieku.A dziala Ci mikrofon na Android Auto? Albo podczas rozmów w samochodzie? W przypadku radia Denso zachodzi konieczność wymiany mikrofonu po aktualizacji radia do obsługi Android Auto i CarPlay. Przynajmniej tak jest w Rav 4. Koszt mikrofonu - 750 zł!Dziala Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: klaudiusz w 19 Maja 2021, 22:08:00Jak ktos mysli ze wyciagnie jedno i wlozy drugie radio to musi pamietac o innych zlaczach. Ponizej home made zlączka. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkI jak Ci chodzi radio z tą home made złączką?
Cytat: faciulula w 07 Czerwca 2021, 06:44:09Cytat: klaudiusz w 19 Maja 2021, 22:08:00Jak ktos mysli ze wyciagnie jedno i wlozy drugie radio to musi pamietac o innych zlaczach. Ponizej home made zlączka. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkI jak Ci chodzi radio z tą home made złączką? To nie moja zlaczka. Pokazalem ze sa robione takie rzeczy. To akurat zdjecie z Rosji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Za radio, które kupiłem za 1221 zł właśnie zapłaciłem przy odbiorze dodatkowe 589 PLN.Ku*wa żart...xd prawie połowa wartości XD sprawę wyjaśniam ale pewnie nic nie wskóram...
To wolałbym jednak ori od Toyoty corolli za tańsza cenę a wydaje mi się że funkcji więcej