Autor Wątek: Co zamiast Camry?  (Przeczytany 256046 razy)

Offline wściekła mysz

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Co zamiast Camry?
« Odpowiedź #255 dnia: 07 Sierpnia 2021, 13:52:30 »
Poza tym pakiet M też musi być. Z tego co widzę na drogach, to większość dokłada w beemach ten pakiet, a często rezygnują z kierunkowskazów. Znaczy te zewnętrzne chyba są, tylko dzwigienki pewnie w środku nie ma

Offline joeJ

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #256 dnia: 07 Sierpnia 2021, 17:28:19 »
Po cholerę doposażać? Większa waga prowadzenia nie poprawi a pogorszy więc baza jest najlepsza zresztą w camry też. Głupotą jest dopłacać połowę wartości auta za parę dodatków. Wielkości auta we wnętrzu to nie zmieni.

Żeby nie jeździć golodupcem, u mnie skora w aucie podstawa, dobre granie, keyless, aktywny tempomat i system przeciwkolizyjny jak się w korku zagapimy albo przy cofaniu ktoś nam wyjeżdża to auto ostrzega a potem samo hamuje. Jak już tyle wydawać na auto to takie żebyśmy byli zadowoleni.
Czyli ile taka doposażona 5 kosztuje? Wtedy może wyposażeniem z Camry rywalizować  <taniec>

Offline joeJ

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #257 dnia: 07 Sierpnia 2021, 17:29:17 »
Poza tym pakiet M też musi być. Z tego co widzę na drogach, to większość dokłada w beemach ten pakiet, a często rezygnują z kierunkowskazów. Znaczy te zewnętrzne chyba są, tylko dzwigienki pewnie w środku nie ma

Może manetka pod prądem jest  :song:

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
« Odpowiedź #258 dnia: 07 Sierpnia 2021, 17:41:29 »
Dostep bezkluczykowy, Carplay i ledy to podstawa. Bez skory da sie zyc :) ciezko bo ciezko ale daje :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #259 dnia: 07 Sierpnia 2021, 20:15:45 »
Skóra w aucie to dla mnie wada, szczególnie te wszystkie z plastikowej świni i węża strażackiego. Znośnie jest tylko gdy jest wentylowana, no i wiadomo, jak ma się maluchy.
Ja generalnie unikam jak ognia, niestety  nie zawsze się da.
Edit:
Czarna bez wentylacji to nie wada, to tragedia! Nigdy, przenigdy więcej! (Mazda 6)

Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka
« Ostatnia zmiana: 07 Sierpnia 2021, 20:17:47 wysłana przez Krisman »
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Marcin G.

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #260 dnia: 07 Sierpnia 2021, 20:42:53 »
Ja nie mam. Ale bezowy interior, nawet niechby i byl z eco skory to robi wrazenie. Grzane fotele tylko ze skora oferuja wiec chocby i dla tej opcji warto zamowic. Ale jak jade autostrada to w sumie malo mnie obchodzi na czym siedze. Najwazniejsze nie dac sie namowic na doplate do navi bo kiepska ponoc.

KubaCamry

• Gość
« Odpowiedź #261 dnia: 07 Sierpnia 2021, 22:03:20 »
Można chodzić do wychodka i można mieć toaletę w domu :). Każdemu według potrzeb.
Ja Camry w podstawie bym nie kupił, ten plastik wokół konsoli środkowej jest porażający, jak z Nysy albo Żuka.
Też nie lubiłem skóry, ale zapragnąłem mieć Priusa plugin z JBL. Jak to w Toyocie, skóra/skaj była obowiązkowa. I powiem szczerze, że w lecie nie widzę różnicy w porównaniu z materiałem. Na pewno nie trzyma kurzu jak materiał. Dwa razy w roku przetrze się mleczkiem i jest czyste. Zresztą na naturalną bawełnę nie ma co liczyć :), też jest to plastik tylko w innej formie.
Przejechałem się autem z naturalną skórą i to już jest bajka, różnica spora, jednak co natura to natura, ale zapach jest też specyficzny.
Dostęp bezkluczykowy itp. to już taka podstawa jak woda w kranie, a nie w studni.

Offline Krisman

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #262 dnia: 07 Sierpnia 2021, 22:22:22 »

Też nie lubiłem skóry, ale zapragnąłem mieć Priusa plugin z JBL. Jak to w Toyocie, skóra/skaj była obowiązkowa. I powiem szczerze, że w lecie nie widzę różnicy w porównaniu z materiałem.
Szczególnie nie czuć różnicy przy wsiadaniu w upalny dzień, na czarne "skórzane" fotele

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #263 dnia: 07 Sierpnia 2021, 22:46:43 »

Też nie lubiłem skóry, ale zapragnąłem mieć Priusa plugin z JBL. Jak to w Toyocie, skóra/skaj była obowiązkowa. I powiem szczerze, że w lecie nie widzę różnicy w porównaniu z materiałem.
Szczególnie nie czuć różnicy przy wsiadaniu w upalny dzień, na czarne "skórzane" fotele
Sa tacy co maja garaż :)

KubaCamry

• Gość
« Odpowiedź #264 dnia: 07 Sierpnia 2021, 22:55:44 »
W Priusie pluginie z pilota włączam AC i wsiadam do schłodzonego auta  <taniec>.
W Camry takiego luksusu już nie mam  :o.
Wcześniej miałem materiałowe i nie były wcale zimne, nie widzę różnicy.

Offline wściekła mysz

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #265 dnia: 08 Sierpnia 2021, 00:22:00 »

Sa tacy co maja garaż :)

I do sklepu albo pracy jeżdzą tylko w nocy?  :-P

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #266 dnia: 08 Sierpnia 2021, 00:27:48 »
A kto teraz jezdzi do pracy? :) sklep mam pod nosem. Serio zeby auto stalo w pelnym sloncu to musi byc niefart. Wychlodznie auta to kilka machniec drzwiami lub otwierasz z kluczyka wszystkie okna. Przy malym dziecku super sprawa.

Offline Marcin G.

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #267 dnia: 08 Sierpnia 2021, 00:29:33 »
A kto teraz jezdzi do pracy? :) sklep mam pod nosem. Serio zeby auto stalo w pelnym sloncu to musi byc niefart. Wychlodznie auta to kilka machniec drzwiami lub otwierasz z kluczyka wszystkie okna. Przy malym dziecku super sprawa.

Potwierdzam. Moje dzieci wymiotuja wiec cos o tym wiem.

Offline Marcin G.

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #268 dnia: 08 Sierpnia 2021, 00:30:51 »
Ale nie wiazalbym skor z faktem posiadania toalety w domu.

Offline Krisman

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #269 dnia: 08 Sierpnia 2021, 07:30:35 »
Ręce opadają, cóż mam garaż ale nie jest przewoźny, a to że JEDNOSTKI nie jeżdżą do pracy lub ktoś nie czuje różnicy, szczególnie jak ktoś, np. dziecko w krótkich spodenkach "wskoczy" zaraz po otwarciu auta na taką nagrzaną czarną patelnię...
Da się schłodzić, da się podgrzać, da się okna otworzyć i drzwi też. Da się, to pewne.

Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl