[/quote]
I tu widać jak ważna jest budowa ciała. Trudno więc o generalizacje. Jestem szczupły, moja rodzina również i dla nas fotele IS są naprawdę bardzo wygodne. Dużo wygodniejsze niż w Camry bo doskonale mnie opinają i świetnie trzymają w zakrętach. Dawno nie miałem tak wygodnych foteli w aucie, chyba od czasów kiedy jeździłem Camry XV10. Dopiero co zrobiłem ponad 800 km jednym ciągiem i wysiadłem wypoczęty zarówno ze względu na fotele jak i ciszę w aucie. Z kolei na kolana są przecież na tunelu miękkie poduszki. Moje kolana trafiają tam idealnie i nie dotykają niczego twardego w czasie jazdy. Co do audio Panasonica to jest ok, na pewno lepsze niż podstawowe audio w obecnej Camry.
[/quote]
To na pewno kwestia indywidualna jeśli chodzi o fotele. W fotelach ISa mieściłem się idealnie - mam normalną budowę, ale podpierały mnie tak, że podróż była bardzo nieprzyjemna. Testowałem samochód przez 4 dni i przez 4 dni próbowałem sobie wytłumaczyć, że będzie ok ale ostatecznie poddałem się. A tych poduszek nie trafiłem cholera - miałem problem zarówno z lewą i prawą nogą. Po prostu nie polubiliśmy się z wnętrzem IS'a :-D...
Co do radia to nie wiem co teraz montują w IS, ale nie sądzę żeby zmieniali coś pod koniec produkcji. Ja jeździłem IS z 2019 albo 2020 roku i granie było słabe nie tylko jak na poziom lexusa ale jakiegokolwiek samochodu. Ale to w sumie mały problem, bo nagłośnienie można szybko i niedużym kosztem doprowadzić do dobrego poziomu. Wg. mnie w Camry podstawowe (choć przyznam, że wg. mnie wersja JBL w Camry nie robi znaczącej różnicy) nagłośnienie gra na poziomie poprawny z minusem i po krótkim użytkowaniu zostało zmodyfikowane. Wyciszenie drzwi i wymiana głośników zrobiła bardzo słyszalną różnicę. Obstawiam, że w IS byłoby tak samo.
Jeśli nowy IS zawita do Polski na pewno będę go testował. Zobaczymy co ciekawego Toyota wymyśliła. Tak jak mówię IS bardzo mi się podoba jako samochód - niestety ostatecznie pomimo dużych chęci nie zdecydowałem się na niego

.