Oj, czytanie ze zrozumieniem to jednak trudna sztuka

.
Gdzie napisałem, że problemem jest awaria po 170 tys. ?
Żebyś zrozumiał to Ci wytłumaczę, problemem jest podejście serwisu, który wie, że jestem klientem flotowym i auta służą mi do zarabiania, więc to, że zgłoszenie gwarancyjne zostało olane i od 3 dni (wyłączając niedzielę) stoi niedotknięte, jest już irytujące. Tak jak napisałem podstawiłem między czasie dwa auta na zwykły przegląd. Uważasz, że to, że nikt nie wpadł na pomysł, żeby zamiast zwykłego przeglądu ustalić co z Proace, jest szczytem inteligencji, który dla ASO Toyoty jest nieosiągalny…
Gdzie napisałem, że zamiast tego Poroace mogłem kupić Forda?
Jakbyś czytał ze zrozumieniem, a nie to co chcesz wyczytać to dotarło by do Ciebie, że kupując kolejne auto próbowałem kupić Forda ale okazało się to niemożliwe wiec czekam na kolejnego Proace.
Gdzie zamieniałem Camry na BMW? Ty w ogóle czytasz to forum, czy coś Ci się śni po nocy?
Napisałem, że kończy mi się leasing Camry i następny będzie full elektryk. Nie chce suva więc zostaje mi Tesla, Mercedes i BMW…
Podsumowując, zanim coś skomentujesz, zastanów się czy zrozumiałeś to co przeczytałeś… komunikacja będzie łatwiejsza.
Po postach wyżej widać, że już trzech użytkowników nie rozumiesz… Więc to Ty masz jakiś problem, a nie my.