0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Na tylne nadkola filcowe kładliśmy z Bartkiem79 masę natryskową a potem na nią piankę 9mm
Na bagażnik i tylne nadkola wewnętrzne pianka kauczukowa 10 mm i mata butylowa 2,5 mm będzie ok? Bo zamówiłem i się zastanawiam czy wszystko się zmieści?Szyby boczne przednie akustyczne też zamówione. Niedługo zabieram się za wyciszenie.
Jako że moja Cry została leciutko obtarta i czeka na polerowanie, dostałem ES300h jako zastępcze. I wiecie co? Moje wygłuszone auto jest głośniejsze niż ES w podstawie
Dzisiaj sprawdziłem ile dB generuje Camry przy 120km/h licznikowych wyszło według apki w telefonie 77 dB. Zobaczymy ile wyjdzie po modyfikacjach. Szyby już czekają na montaż, czekam na pianki i maty.
Cytat: batorowo w 12 Czerwca 2025, 19:30:12Dzisiaj sprawdziłem ile dB generuje Camry przy 120km/h licznikowych wyszło według apki w telefonie 77 dB. Zobaczymy ile wyjdzie po modyfikacjach. Szyby już czekają na montaż, czekam na pianki i maty.Przekłamanie telefonu , 77 dB to bardzo dużo, normalnie jest ok 71 . Mam osobiście Sonometr i wykonałem już sporo pomiarów w różnych warunkach. Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka