0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: topolCytat: KryspinCytat: zawika1Nie zakumałem intrygi , że w XLi nie ma tego światełka przy kierownicy. Myślałem, że tylko czsowego gaśnięcia brak. Pozdrawiam.ba XLi to nie to co GLi :DTjaaaaa.......... :twisted:XLi to sportowa wersja jest bez "zbędnych" dodatków :-DD :-DD
Cytat: KryspinCytat: zawika1Nie zakumałem intrygi , że w XLi nie ma tego światełka przy kierownicy. Myślałem, że tylko czsowego gaśnięcia brak. Pozdrawiam.ba XLi to nie to co GLi :DTjaaaaa.......... :twisted:
Cytat: zawika1Nie zakumałem intrygi , że w XLi nie ma tego światełka przy kierownicy. Myślałem, że tylko czsowego gaśnięcia brak. Pozdrawiam.ba XLi to nie to co GLi :D
Nie zakumałem intrygi , że w XLi nie ma tego światełka przy kierownicy. Myślałem, że tylko czsowego gaśnięcia brak. Pozdrawiam.
jakos sie pogubilem w tej dyskusji. macie w XLi jakies oswietlenie stacyjki??? gdzie ono niby jest?
trzeba bedzie jakąs diodę
Cytat: Bisuatrzeba bedzie jakąs diodęno np niebieską wstawić w wycięty otwór pod odpowiednim kątem tak żeby piknie świeciło
w oryginale jest żarówka za zielonym filtrem (filtr w kształcie prostakąta), ot i tyle
po to, żeby niechcąco kluczyka do zapalniczki nie wsadzić
Cytat: zawika1A oświetlenie kabiny po zamknięciu drzwi w XLi nie ma czasówki ? Bo to w GLI działa jak oświetlenie stacyjki-gaśnie po pewnym czasie lub przekręceniu kluczyka w stacyjce.Pozdrawiam.U mnie gaśnie tak jak mówisz, chociaż bez efektu kinowego.
A oświetlenie kabiny po zamknięciu drzwi w XLi nie ma czasówki ? Bo to w GLI działa jak oświetlenie stacyjki-gaśnie po pewnym czasie lub przekręceniu kluczyka w stacyjce.Pozdrawiam.