0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy plugin RAV4 nie ładuje się w czasie jazdy?
Cytat: darek60 w 06 Sierpnia 2021, 22:53:13Właśnie na stronie Toyoty skonfigurowałem sobie ravkę na ,,wtyczkę,,. Cena 270tys , 100tys więcej niż za ravkę hybryd.Chyba trochę dużo za to ,że mogę pojeździć na prądzie ok. 100 kilometrów Zrób podobne "podejście" z Mercedesami. Ja już tak zrobiłem i chyba w przyszłym roku wrócę do tej firmy. Samochód o niebo lepiej wyposażony o Toyoty i z działającym hakiem wyszedł dużo taniej o RAV.
Właśnie na stronie Toyoty skonfigurowałem sobie ravkę na ,,wtyczkę,,. Cena 270tys , 100tys więcej niż za ravkę hybryd.Chyba trochę dużo za to ,że mogę pojeździć na prądzie ok. 100 kilometrów
Cytat: gad0804 w 18 Sierpnia 2021, 19:53:21Czy plugin RAV4 nie ładuje się w czasie jazdy? Ładuje i działa jak zwykła hybryda ale z załadowanym bagażnikiem ponad 300kg balastem.
Od kilku miesięcy ze strony TOYOTY zniknęła oferta sprzedaży nowych RAV4 PHEV (Plug-in). Czyżby TOYOTA zrezygnowała z ich produkcji ??
Witam Forumowiczów i serdecznie pozdrawiam.Od kilku miesięcy ze strony TOYOTY zniknęła oferta sprzedaży nowych RAV4 PHEV (Plug-in). Czyżby TOYOTA zrezygnowała z ich produkcji ??Cytat: filipa w 02 Stycznia 2023, 08:46:05Witam. Gdzie ( w której fabryce) produkowane są RAVki plug in? Dealer powiedział mi tylko, że w USA.Na którymś forum wyczytałam, że produkują je w Woodstock w Kanadzie... ale nie wiem czy to prawda...
Witam. Gdzie ( w której fabryce) produkowane są RAVki plug in? Dealer powiedział mi tylko, że w USA.Na którymś forum wyczytałam, że produkują je w Woodstock w Kanadzie... ale nie wiem czy to prawda...