No ale niektórzy jeżdżą na chińskich dziennych i się tym nie przejmują
Bo to ignoranci, w nosie mają przepisy, wisi im to, nie dociera do nich, że tak nie można. Poza tym są biedni albo "oszczędni", wolą kupić i zamontować chińczyki za 15 zł, niż porządne światła za np, 150 zł. Ja w moim starym Peugeocie mam zamontowane dzienne ledy polskiej firmy M-Tech z lampami Osram za 150 zł właśnie i one świecą naprawdę porządnie.
Panowie, te autoświatła w Corolli nie są za bardzo komfortowe, bo jak jadę i zaczyna zmierzchać, to światła co raz zapalają się i gasną i to samo ekran na kokpicie, raz po raz przełącza się w tryb nocny i dzienny i nie jest to dla mnie zbyt komfortowe. Wszystko się stabilizuje dopiero, jak zrobi się bardziej ciemno. Naprawdę chciałbym mieć w Corolli dodatkowo tryb manualny i sam sobie włączyć światła w odpowiednim dla mnie momencie i sam włączać sobie na ekranie tryb dzienny albo nocny. Następna sprawa to światła drogowe z włączonym trybem auto. Wczoraj w nocy to wypróbowałem na trasie i okazuje się że często drogowe przełączają się na mijania zbyt późno, że kierowcy z przeciwka mrugają mi światłami. Dzieje się tak, jak na drodze jest jakaś górka np. itp., że czujnik świateł czasem z opóźnieniem widzi światła samochodu z przeciwka. Sprawę rozwiązuje ręczne przełączanie świateł.