- po jakiego grzyba w EXE są łopatki przy kierownicy? Przecież to eCVT...
Ja osobiście pewnie nigdy z tego nie skorzystam,
Witam wszystkich forumowiczów, czekam na swój samochód i przeglądam forum, trochę mnie przeraził temat rdzewienia. Pytanie moje czy temat był zgłaszany do toyoty? , to jest chore żeby nowe auto tak rdzewiało i fabryka nic z tym nie zrobiła?
Cytuj (zaznaczone)Jedno i drugie jest prawdziwe, bo to jedno i to samo:,-) bez łopatek robi się to fajchą na skrzyniKorzystacie z tego na codzień? Rozumiem, że przez to można mocniej hamować silnikiem?
Jedno i drugie jest prawdziwe, bo to jedno i to samo:,-) bez łopatek robi się to fajchą na skrzyni
Nie ma się z czego smiać. Od spodu żadnych osłon, wszystko odsłonięte, 0 zabezpieczeń a lakier 70ug.
Cytat: Piotr1# w 20 Grudnia 2021, 16:02:33Witam wszystkich forumowiczów, czekam na swój samochód i przeglądam forum, trochę mnie przeraził temat rdzewienia. Pytanie moje czy temat był zgłaszany do toyoty? , to jest chore żeby nowe auto tak rdzewiało i fabryka nic z tym nie zrobiła?Łoooo Panie, jeszcze nic nie zrobiłeś? Ta blacha jest specjalnie "rdzewiona" już przy wyjeździe z huty, na specjalnie zamówienie Toyoty, tylko do Rav4 na Polskę. To już nie ma po co odbierać samochodu, już będzie cały przerdzewiały na wylot. Ja bym się bał wsiadać, żeby fotel nie wypadł razem z podłogą... Dzwoń do nich i rezygnuj póki jeszcze za dużo nie straciłeś.
Od spodu żadnych osłon, wszystko odsłonięte
To ilu z nowych właścicieli zdecydowało się na zabezpieczenie podwozia zaraz po odbiorze auta? Widzę że zdania są mocno podzielone a zabezpieczanie robią chyba wyjątki.
zabezpieczanie robią chyba wyjątki