Ciekawe tylko dlaczego nie można kręcić kierownicami w tych autach.
Z tym kręceniem kierownicą to generalnie w autach na postoju nie wolno nimi skręcać bo źle zużywają się opony
Może nie tyle opony, co maglownica. Koła na postoju stawiają bardzo duży opór, którego nie czuje się, jak wspomaganie jest włączone, ale maglownica to "czuje". Poza tym różni są ludzie i jakby tak zaczęli kręcić kierownicą na siłę, bez włączonego auta, to niedobrze by to wyglądało dla mechanizmów, więc na wszelki wypadek leżały karteczki - nie kręcić kierownicą.
Byłem dziś w salonie na przeglądzie mojej Corolli i akurat była prezentacja Crossa. Okazuje się, że tu na forum przeginają pisząc, że w środku deska, to twarde, tandetne plastiki. Owszem, jest to plastik i bardziej twardy, niż w Corolli HB, ale jednak przy nieco mocniejszym naciśnięciu czuć, że jest miękki - plastik, ale miękki. Nie odczułem wrażenia, że jest on jakiś taki tandetny. I całe wnętrze jest w miarę ok. Nic niemal nowego w porównaniu do mojej Corolli, całe wnętrze bardzo podobne. Natomiast z zewnątrz w/g mnie jest gorzej, szczególnie przód nieco szkaradny. No i ta nieszczęsna rura pod spodem z tyłu. Schyliłem się, obejrzałem ją dokładnie i wniosek jest taki, że jest źle.