A ja dzis byłem jeździłem i powiem wam że naprawdę nie jest tak źle
Auto naprawdę przyjemne w prowadzeniu - zawieszenie bajka, dynamika świetna, pozycja za kierownicą super.
Urzekło mnie działanie tempomatu - świetnie odczytuje znaki, płynnie zwalnia, płynnie zatrzymuje się, i sam rusza - sam trzyma środek pasa idealnie. Rozpieszczony technologią i tym jak
Dobrze działa obsługujemy hamulec dopiero gdy zatrzyma nas czerwone światło a nikt nie jedzie przed nami. Jazda niesamowicie gładka cicha i komfortowa (brak zmiany biegów to wieeelka zaleta - brak najmniejszych szarpnięć. Niestety nie miałem okazji pojechać szybciej jak 110km/h i naprawdę nie mogłem się przyczepić do hałasu - żona siedziała na prawym przez godzinę - rownież nie widziała testów tego auta wogole, gdy zapytałem jak jej się jechało na prawym jaki ma
Odbiór auta stwierdziła że wygodnie i cicho się jechało (fakt głównie warunki miejskie, odbwodnica i troche korka)
System multimedialny mnie się podoba.
Wszystko co miałem do tej pory było gorsze a miałem tak:
Fiat Uno
Opel Astra 2001
Toyota Corolla 2006
Ford fusion 2007
Suzuki Vitara 2020 (z aktrywnym tempomatem pilnowaniem pasa ruchu)
Jezdzilem wersją FWD - brakowało
Mi troche wyjazdu na drogę klasy S ale jeszcze się wybiorę na jedna jazdę żeby ten aspekt sprawdzić ale tak jak pisałem - dla moich uszu naprawdę jest dobrze i jestem bardzo zbudowany i z niecierpliwością czekam na auto i nie mam wątpliwości że odbiorę
Ps ja mam 170cm
Żona 166cm

)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk