Ledziu, strasznie bredzisz z tym wszyscy/wszystkie… W marcu odbierałem Proace, miałem 1/4 baku, rok wcześniej też Proace, wcześniej Yarisa, Camry i we wszystkich było min. 1/4… Więc po co piszesz bzdury, że się nie da? Jak odbierałem Priusa była głęboka rezerwa, zapytałem czy po następne ma przyjechać z własnym paliwem i od tej pory zawsze mam z paliwem.
Byłem przy odbiorze innych marek, w tym w tej która działa na Ciebie jak płachta na byka. Za każdym razem auto było zatankowane na full i naładowane… Brednie, że się nie da. Jeszcze większe, że na całym świecie tak jest.
Ps. Po co siedzieć na forum, jak Ci nie odpowiadają komentarze innych, stwórz sobie swoje własne, takie dla prawdziwych fanboy’ów, będziecie sobie pierdzieć o zapachu chanel5
Byłem przy odbiorze MB GL rezerwa
BMW X6 po wyjeździe z bramy stacja bo nie rezerwa ale brak paliwa chociaż trzeba przyznać iż pracownik mówił o tym.
BMW 3 ostatnio rezerwa i ciekawostka auto ze stacji pojechało na ceramikę gdzie okazało się że był tył malowany.
Odbierałem Yarisa zwykłego też rezerwa.
W kia też była rezerwa.
W mini nie było rezerwy ale paliwa 1/4.
Fiat 500x rezerwa. Fakt że do CPN było 100m no ale.
Panowie źle wam to zmienić markę i iść tam gdzie jest standardem tankowanie przed wydaniem auta.
Kubuś i znowu wyskakujesz z moim fanbojstwem powtarzałem Ci 30 razy że mam w poważaniu tojotę i nie muszę brać proszków żeby pamiętać zestaw głupot które wypisywałeś. Ty natomiast musisz zacząć je brać żeby spamiętać to co sam wypisujesz + to co ja piszę.
Jesteś pierwszy który zawsze krytykuje tojotę za wszystko, mówiąc jak jest różowo w innych markach więc nie pisz mi zmianie marki tylko sam idź tam gdzie lepiej.
Daruś się wykruszył z RAV4 to został Kubuś który ma wieczny problem do tmp i jeździ Toyotą.