ak piszesz o tym w/w filmiku to dla mnie jest to takie spotkanie z prezesem Kaczyńskim czyli pytania tylko te wygodne i odpowiednio spreparowane
zgadzam się z Tobą.
Podsumowując opłaca się krytykować i pokazywać niedociągnięcia, które nie powinny się zdarzyć.
bez dwóch zdań
Może jesteśmy rynkiem który jeszcze nie tak dawno cieszył się z małego Fiata ale od transformacji ściągnęliśmy cały złom z zachodu i wiemy jak powinno wyglądać wnętrze samochodu.
Nie sposób się z Tobą nie zgodzić,no i jednak jesteśmy częścią Europy, a wątpię żeby Francuz, Hiszpan czy Niemiec piali z zachwytu nad tym co zaoferowała im Toyota. Może jednak lepiej byłoby, gdyby produkcja była w Europie.
zaliczka najczęściej jest zwrotna
zawsze jest zwrotna. Jedynie co może być w umowie co zabezpieczy salon przed zwrotem kasy, to zadatek, a ten kij ma dwa końce. Zadatek przepada jak klient nie wywiąże się z warunków, ale jak nie wywiąże się Salon, to musi oddać podwójną sumę.
Nie ma nic w umowie. Ale jakoś miałem wrażenie, że handlowiec odpowiadając na to pytanie chciał mi dać do zrozumienia, że muszę mieć jakiś konkretny powód.
broni się jak może. Mi w Skodzie powiedzieli, że biorą 1000 zł zaliczki, ale proszę się nie martwić, zaliczka jest zwrotna, gdyby się Pan rozmyślił.
Toyota ma problem z CC. Raz zahaczyłem o rozmowę, raz odbyłem jazdę testową i nie mogę się opędzić od ofert.
do tego lepsza jakość wnętrza...
miałem Accorda VI generacji ( 1999 r.) i matyeriały wnętrza były lepszej jakości jak Ave z 2012 r w najbogatszej wersji na ów czas, czyli Prestige. Po lifcie Ave dostała nową, miękką deskę z eleganckimi zegarami.