Proszę o konkurencje. 2.0 200km 4x4. Za 150K i hybryda???
Kia Sportage L vs Corolla Cross Style wypada chyba lepiej, ale trzeba byłoby się dobrze przyjrzeć. Na pewno wewnątrz jest przyjemniej. No RAV 4 niewielka róznica, a jednak zdecydowanie lepiej sie prezentuje. Podzielam zdanie kol. Pryzma.
Tak przy okazji. 19 calowe koła to akurat problem w RAV. Przez tydzień jeździłem na codzień korzystając z Camry i żona z tyłu na trasie katowickiej (miejscowo jest gorsza nawierzchnia) pytała czy będziemy lawetę wzywac taki huk był w środku.

Jeżeli mowa o nowej wersji (pytanie czy zamawiając dzisiaj odbierasz taką czy na nową trzeba czekac te magiczne 8M) duży plus to multimedia bo te w testowanym modelu jak i zarówno w Camry były do wyrzucenia do kosza.
Lusterko z kamerką, bardzo fajny feature ale jak to w Toyocie. Niedopracowany bo nie ma spryskiwacza na kamerze tak jak bodajże w grupie vw mają więc w praktyce na trasie wystarczy ze jest mżawka i musisz je przecierać lub nie korzystać. Ponbadto jakość kamery w nocy dyskusyjna. W praktyce jest to gadżet bardzo przydatny jeżeli jeździsz zapakowany po dach. Zgadzam się, ze cena CC i cena RAV4 faktycznie są dyskusyjne. Ja wybrałem CC celowo ale rata w wynajmie była praktycznie taka sama jak RAV4 tzn różnica była naprawde niewielka. Co do wnętrza to akyrat różnica w jakości nie jest aż tak znacząca. Oba pojazdy są miażdżone naszymi poprzednimi flotowymi pojazdami czyli Mondeo szczególnie, ze w tej cenie była wersja vignale ze 180KM dieslem no ale wiadomo polityka niskoemisyjna i trzeba było przeskoczyć na toyoty. DO Camry przestwiałem się długo, nawet bardzo długo ale też uczciwie przyznam, ze po miesięcznej przygodzie z KIA Sportage w automacie ale dosyć słabym silniku nawet CHR obecnie wydaje mi się kosmicznie dobrze jeżdżącym pojazdem

EDIT: z tych rzeczy które wymieniłeś prawdziwie przydatnym gadżetem jest podgrzewana przednia szyba

mój ulubiony gadżet z forda. Mam nadzieję, ze te funkcje zdalnej klimy pozwola trochę brak w wyposażeniu "przysypać" Zobaczymy.