Witamy na forum.
Masz 100% pewności, że kod błędu dotyczy silnika tylnej osi czy szukasz po omacku?
Dzień dobry, jeśli to robi jakąś różnice. Ja preferuje fora gdzie są tylko informacje na dany temat, a nie pogaduszki i wymiana uprzejmości.
Nigdzie nie napisałem, że czegoś szukam. Przecież napisałem, że w tym tygodniu jadę do serwisu toyoty, żeby zdiagnozowali, czy jeszcze z czymś nie ma problemu.
Z tego co czytałem na tym forum, to koszt tej gwarancji Relax to jakieś 1300 zł na rok. Nie interesują mnie żadne rozszerzone płatne gwarancje i sorry topoll, ale dla mnie to co napisałeś brzmiało jak kiepskie PR pracownika Toyoty. Poza tym co to za rady, skoro ta gwarancja, jak kżadna inna, nie działa wstecz, jak już napisał Colin.
Ja się tylko z niedowuerzaniem pytałem, czy standardowa 5 letnia gwarancja na układ hybrydowy, obejmuje nieszczęsny kabel. Wg książki gwarancyjnej, i z tego co się dowiedziałem w rozmowie tel. z serwisem Toyoty, nie jest. Przeglady w ASO nie są w ogóle konieczne do zachowania gwarancji.
Tak, jestem WŚCIEKŁY na Toyotę i będę kpił ze zdań, że Toyota pracuje nad problemem i zastosowała nowe rozwiązanie pokazane na tym forum.
TOYTA powinna już dawno zorganizować akcję przywoławczą i wymienić na nowe szczelne i niekorodujące wtyczki, a nienarażać klientów na unieruchomienie auta i niewiadomo jakie wydatki z powodu banalnej wtyczki!