Red_Point jeszcze sie nie rozumiemy

wiem, że elektronika stoi na elektrodzie na wysokim poziomie a audio jak to napisał oko na nisko budzetowym mi chodzi o to, że nie każdy szuka sprzętu z najwyższej półki tak jak np Ty co szanuję i rozumiem (w domu mam sprzęt naprawdę porządny nie audiofilski ale wysoka półka - ONKYO + jamo na dole, a na górze kenwood + technics + jamo) i uwierz, że naprawdę rozumiem co znaczy chęć posiadania sprzętu, który nie ubarwia jak np pionek ale oddaje to co autor chciał przekazać.
Wiem, że masz dużo większe pojęcie o CA i jeżeli mówisz, że elektroda to lipa to ja Ci wierzę tylko podaj mi linka do dobrej strony - jak pisałem wcześniej nie zależy mi na wypasionym sprzęcie w mojej CAMERZE tylko na poprawieniu bassu. Chciałbym osiągnąć mocny bass ale nie taki, który zagłusza tony wysokie i średnie, tylko zdecydowanie przebija Nie wiem czy słyszałeś (pewnie tak

) audio np w a6 firmy bosse moim zdaniem bardzo ładnie gra no może troche mało bassu

chciałbym wzmocnić bass w seryjnym CA CAMRY ale tak żeby to miało ręce i nogi dodam, że mam amerykę więc jak czytałem pewnie mam głośniki 6 ohm'owe, (jeżeli to nie odpowiednie miejsce na tą debatę to mogę zacząć nowy wątek)
Podsumowując szanuję Twoj punkt widzenia ale Ty uszanuj mój

Pozdro