Autor Wątek: Co znajduje się w bagażniku na wyposażeniu rav4 executive z panorama model 2022  (Przeczytany 28422 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mario85

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Executive jbl,
Na swoją jeszcze czekam. Mieszkam w Holandii I z ciekawości ostatnio pojechałem do salonu toyoty zobaczyć rav4 rok 2022 wersja executive z panorama i jbl bo tutaj jakoś szybciej te auta się pojawiły. Sprawdzałem i w tej wersji jest schowek na okulary.

Offline Hillbilly

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Rav4 Hybrid 4x4
Na swoją jeszcze czekam. Mieszkam w Holandii I z ciekawości ostatnio pojechałem do salonu toyoty zobaczyć rav4 rok 2022 wersja executive z panorama i jbl bo tutaj jakoś szybciej te auta się pojawiły. Sprawdzałem i w tej wersji jest schowek na okulary.
Dostajemy coraz więcej wiadomości o wyposażeniu EXE z 2022, ale nadal jest wiele niewiadomych. Np. czy system multimedialny będzie pobierał aktualizacje automatycznie, czy tylko przez serwis Toyoty? Czy otwieranie bagażnika jest szybsze, czy też trwa 15 minut jak w poprzednich modelach? Lexus 2022 ma na pewno szybsze otwieranie niż 2021.

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
Co kraj to obyczaj, specyfikacje różnią się, ale może to w końcu zmienili, zobaczę u nas to uwierzę ;)

Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka

Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Mario85

• Toyot Pełzający
  • **
Z ciekawości aż sprawdziłem w swoim zamówieniu jakie mam opcje dla rok 2022 executive jbl plus panorama. W opcji komfort i funkcjonalność mam pozycje: schowek na okulary

Offline Kiełek

• Toyot Chodzacy
a masz już ten samochód i mówisz z doświadczenia czy zgadujesz? bo o ile nie zmieniła się specyfikacja JBL w MY2022 to jednak JBL przeszkadza - możesz poszukać schematów toyoty; głośniki JBL w podszybiu są większe i toyota nie dała rady/nie chciała wciskać tam głośnika e-call, który trafił na górę likwidując miejsce na okulary;

Dokładnie! Przecież sam to pisałem gdzieś, ale gdzie? Już nie pamiętam...

P.S.
moje synapsy jednak nie bez szwanku przeszły covid.

Offline Axel99

• Toyot Chodzacy
Szkoda też że u nas nie można dobrać zwykłego szyberdachu jak ma to miejsce w USA. Zapewne jest wiele tańszy od sky

Offline Hillbilly

• Toyot Zmotoryzowany
Szkoda też że u nas nie można dobrać zwykłego szyberdachu jak ma to miejsce w USA. Zapewne jest wiele tańszy od sky
No niestety. Co wolno wojewodzie...:)) W USA samochody są tańsze o kilkadziesiąt tysi, mają więcej opcji, kolorów i akcesoriów. Oni więcej kupują, to mogą bardziej grymasić.

Offline krzysp3

• Toyot Pełzający
  • **
A pojawiły się może u Was RAV4 Adventure ? W Polsce o nich cisza. Kiedy będą nie wiadomo. Pytanie o cokolwiek z homologacji jest bezsensowne bo o Adventure delaerzy nie wiedzą kompletnie nic. Nawet nie wiedzą dlaczego w tej wersji nie można dokupić JBL, który jest dostępny w innych krajach EU. Ja o swojej RAV4 Adventure zamówionej w połowie listopada nie wiem kompletnie nic. Handlowiec twierdzi, że zamówienie wysłano i muszę czekać. W apce MyT brak jakichkolwiek informacji.
« Ostatnia zmiana: 23 Lutego 2022, 19:49:41 wysłana przez krzysp3 »

Offline Hillbilly

• Toyot Zmotoryzowany
Ja o swojej RAV4 Adventure zamówionej w połowie listopada nie wiem kompletnie nic. Handlowiec twierdzi, że zamówienie wysłano i muszę czekać. W apce MyT brak jakichkolwiek informacji.
Jeszcze trochę, to będziemy zamawiać samochody jak jajka z niespodzianką. Wpłacasz kasę i czekasz, a jak przyjedzie to dopiero dowiadujesz się, co ci się trafiło:)

Offline Mario85

• Toyot Pełzający
  • **
W holandii wersja adventure model 2022r pojawiła się bardzo szybko. Jak chcesz sobie zobaczyć łącznie z filmami wejdź na marktplaats.nl następnie toyota rav4 rocznik od 2022 i wyskoczą modele z 2022 roku

Offline dudi__

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV4 Exe
Dla mnie największą niespodzianką było koło zamiast zestawu naprawczego. Exe bez JBL, model 2022. Mała rzecz, a cieszy.

Offline Mario85

• Toyot Pełzający
  • **
O to fajnie. Ja mam zamówiona exe z panorama i jbl. Ze specyfikacji wynika że będzie zestaw naprawczy. Trudno będzie trzeba dokupić na allegro

Offline krzysp3

• Toyot Pełzający
  • **
W holandii wersja adventure model 2022r pojawiła się bardzo szybko. Jak chcesz sobie zobaczyć łącznie z filmami wejdź na marktplaats.nl następnie toyota rav4 rocznik od 2022 i wyskoczą modele z 2022 roku
Dzięki za info. Ze zdjęć wynika, że Adventure w Niderlandach ma opcję dołożenia JBL ale wówczas zamiast koła zapasowego samochód dostaje zestaw naprawczy. Może to miało związek z usunięciem JBL z opcji w polskiej wersji RAV4. TMPL "zbadała rynek" i ustaliła, że klient-Polak woli koło zapasowe zamiast lepszego audio.
Swoją drogą to Adventure w kolorze Tokoyo Red, który jest w cenie samochodu wygląda całkiem, całkiem. Ja wziąłem zdechłą zieleń zakładając, że i tak okleję ciemną folią 3M te srebrne paskudy na zderzakach i może dodam jakieś pomarańczowe wstawki w stylu RAV4 Adventure Black Rhino. Liczyłem, że pomarańczowe elementy w kabinie z benzynowej wersji Adventure będą dostępne w Hybrydzie. Niestety w samochodzie w Polsce ma być jak w trumnie - czarno, smutno i bez wyrazu. Nawet jest problem z kupieniem ich w Europie. Widocznie są dedykowane tylko na rynki USA / Kanada / Australia.
« Ostatnia zmiana: 24 Lutego 2022, 07:26:52 wysłana przez krzysp3 »

Offline dudi__

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV4 Exe
Ta zdechła zieleń okazała się sztos i zrobiła małą furorę w salonie w połączeniu z beżowym wnętrzem, zarówno wśród pracowników jak i klientów, którzy co chwilę podchodzili mi do auta jak odbierałem. Ja nie oklejam, wygląda super.

Offline Hillbilly

• Toyot Zmotoryzowany
Ta zdechła zieleń okazała się sztos i zrobiła małą furorę w salonie w połączeniu z beżowym wnętrzem, zarówno wśród pracowników jak i klientów, którzy co chwilę podchodzili mi do auta jak odbierałem. Ja nie oklejam, wygląda super.
Dudi. Dobrze rozumiem, że pracujesz w Salonie Toyoty? Możesz coś bardziej przybliżyć z wyposażenia Executive 2022? Macie takie samochody na zdjęciach z salonu, czy tylko katalog?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl