W holandii wersja adventure model 2022r pojawiła się bardzo szybko. Jak chcesz sobie zobaczyć łącznie z filmami wejdź na marktplaats.nl następnie toyota rav4 rocznik od 2022 i wyskoczą modele z 2022 roku
Dzięki za info. Ze zdjęć wynika, że Adventure w Niderlandach ma opcję dołożenia JBL ale wówczas zamiast koła zapasowego samochód dostaje zestaw naprawczy. Może to miało związek z usunięciem JBL z opcji w polskiej wersji RAV4. TMPL "zbadała rynek" i ustaliła, że klient-Polak woli koło zapasowe zamiast lepszego audio.
Swoją drogą to Adventure w kolorze Tokoyo Red, który jest w cenie samochodu wygląda całkiem, całkiem. Ja wziąłem zdechłą zieleń zakładając, że i tak okleję ciemną folią 3M te srebrne paskudy na zderzakach i może dodam jakieś pomarańczowe wstawki w stylu RAV4 Adventure Black Rhino. Liczyłem, że pomarańczowe elementy w kabinie z benzynowej wersji Adventure będą dostępne w Hybrydzie. Niestety w samochodzie w Polsce ma być jak w trumnie - czarno, smutno i bez wyrazu. Nawet jest problem z kupieniem ich w Europie. Widocznie są dedykowane tylko na rynki USA / Kanada / Australia.