https://motofakty.pl/toyota-rav4-gr-sport-jakie-wyposazenie-naped-tylko-hybrydowy/ar/c4-16973239
Felgi wzorem mocno przypominają te z wersji Adventure. Szału nie robią.
Wyposażenie klasyfikuje ten model koło EXE. Obawiam się jednak że ceną wyprzedzi nawet Exe.
Bo to chyba nareszcie jest wersja z czarnym dachem i lakierowanymi nadkolami, która ma komplet wyposażenia z EXE. Mnie dużo bardziej podoba się z zewnątrz Selection i Adventure, ale chciałem lepsze wyposażenie, którego w tych wersjach brakuje, gdybym mógł dopłacić (ale max z 10k) za wersję z wyposażeniem executive i wyglądem jak ten gr sport, to szedłbym w ciemno.
O ile znam Twoja historię to Ty tak jak ja jesteś wygrany tym że za drobną opłatą czekamy na my23. Już kilkanaście jak nie więcej tysi do przodu. To raz.
Ta wersja wejdzie dopiero do sprzedaży. Stawiam czas oczekiwania do 2024 roku. To jakaś abstrakcja już dla mnie.
Przyznaje że ładnie wygląda ten sport. Zakładam że nie będzie miał jednak wszystkiego co Exe.
Mi Exe jeżeli chodzi o wygląd nie podchodzi. Emeryt style. Selection w my23 wygląda super zwłaszcza jak dodali czarne felgi 19.
Braki w wyposażeniu przeboleje. Dla mnie po kilkunastoletnim aucie to i tak będzie zacnie.
Także uważam że w naszym przypadku nie ma co dyskutować czy coś by się dopłacilo czy jest czego żałować. Nie ma tematu.
Ja to już myślałem że zobaczymy totalnie nowa wersję a widzę że Toyota dzielnie podtrzymuje ten model.
Z tego co mi wiadomo to zawieszenie w Rav i tak fajnie pracuje na każdej nawierzchni więc jakaś manualna inegerencja będzie po prostu bajerem a nie rewolucja.