Pierwsze wrażenie, ale i kilka pytań po obcowaniu z my23:
1. Nagłośnienie bez JBL odziwo nie razi, nie ma tragedii - powiem więcej: jest ok!
2. Multimedia i zegary nie będę ukrywał przy pierwszym zapoznaniu się z nimi łatwo nie jest. Mnogość opcji daje popalić. Myślę, że potrzeba czasu.
Nie wiem w końcu jak miało być, ale Android Auto działa tylko po kablu. Testowane na dwóch telefonach z wyższej półki. Zawuażam też że nie za każdym razem łączy się BT po odpaleniu auta.
3. Ogólne wrażenie są jak najbardziej pozytywne. |
Z minusów:
4. - brak schowków i to wszędzie. Ja nie wiem o co chodzi tym japończykom

.
5. Dostajesz starą instrukcję do wersji ze starymi multimediami. Może to się zmieni.
6. Czujnik otwarcia klapy z buta po montażu haka działa trochę jak chce. Myślę, że lepiej się tego nie da zrobić aczkolwiek poprawiali przed wydaniem. Zmienili moduł na nowy i ułożyli lepiej jakiś kabel.
7. Jeżeli ktoś jeździł wcześniej autem z innego segmentu to trzeba się przestawić na bryłę Ravki. Masywny przód, tył budzi obawy przy parkowaniu. Jest schizowo

To chyba tyle tak na szybko.
Mam jeszcze pytanie - śruby zabezpieczające. W pudełku dostajemy przejściówkę na śruby z zabezpieczeniem i 4 zwykłe śruby. Jedna wnęka jest pusta. Serwis zabiera zapasowy klucz?